spot_imgspot_img
14.6 C
Vaslui
25-sept.-2023

O preoteasă a preluat conducerea Penitenciarului Vaslui

- Advertisement -
Cristina Chirvasă

NUMIRE… Începând cu această săptămână, Penitenciarul Vaslui are un nou director.  Este vorba despre comisarul de poliție penitenciară, Cristina Chirvasă, soția părintelui Adrian Chirvasă, protopopul Protoieriei Vaslui. Aceasta a „aterizat” la penitenciar de la DGASPC Vaslui, găsindu-și, pentru început, un loc la Serviciul de Reintegrare Socială, ca asistent social. Pentru că nu putea fi o simplă funcționară în cadrul instituției, în urmă cu doi ani a dat concurs pentru ocuparea postului de director adjunct (reintegrare socială), însă a picat la proba scrisă din cauză că în timpul redactării răspunsurilor a făcut mai multe semne distincte pe foaie, ceea ce i-a determinat pe corectori să-i anuleze lucrarea. Chirvasă a contestat acea decizie, însă comisia de soluționare a contestațiilor nu i-a dat câștig de cauză. Văzând că prin concurs nu poate să ajungă șefă, preoteasa  a făcut cereri către superiori să fie numită în funcții de conducere, atrăgându-și astfel numeroase critici din partea sindicaliștilor. O protejată a sistemului, Cristina Chirvasă s-a tot mutat cu activitatea, ba pe la Resurse Umane, ba pe la Serviciul Regim Penitenciar, unde, de asemenea, a făcut niște boacăne cât casa de mari, pe care le vom detalia în edițiile viitoare ale ziarului nostru. Într-un final, după multe încercări, coana preoteasă a ajuns acolo unde și-a dorit tot timpul, pentru că începând de miercuri, aceasta a fost împuternicită director la Penitenciarul Vaslui, în locul comisarului-șef de poliție penitenciară, Sorin Bărbuță, care revine pe postul de adjunct. Am încercat să o contactăm pe noua șefă a închisorii pentru a lămuri unele aspecte ce țin de activitatea profesională a dumneaei, însă aceasta a refuzat dialogul telefonic cu noi.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

39 COMENTARII

 1. Se poate compara tălămba asta cu doamna Podoleanu???Pai Podoleanu era o LADY adevărată și deșteaptă pe deasupra….Doroftei a fost cel mai smecher director care i-a ținut în frâu pe toți acolo ,de asta l-au tot săpat Bărbuță și sindicatul sa-i ia locul dar ăla a fost puternic că avea și susținere de sus,așa k cu Chirvase director general, Bărbuță director adjunct și Carmen Parteni director adjunct educație este echipa de soc toți unu și unu…vai mama.lor

  • Incomodule mic și negru în cerul gurii vezi că dacă ai ieșit la pensie nu mai ai datele actualizate. Doamna Carmen este pensionară de mult.

   • Doamna Carmen???ce respectuos mai ești tu,înseamnă că ești un lingău de al ei ,sau de al lor,oricum toți sunteți o apă și un pământ…Dumnezeu să vă ierte perversilor pupincuriști!

    • Incomodule să știi că este scris în Biblie psalmul 137 versetul 5 că celui rău la suflet și pizmaș îi va seca izvorul din curtea casei.
     Pensie și tărână ușoară.

   • Sunt foarte bine informat,doar k am aruncat o momeala sa vad dacă lingăii și aplaudacii ca tine ies la comentarii….nu știi tu din astea k e greu cu voi la cata scoala aveți, nu pot avea pretenții…

 2. Da ce să spunem ,doamna preoteasa a axcelat prin toate compartimentele unde a fost.cea mai mare performanță a avut-o acum câțiva ani când a fost șefă la evidență și a eliberat un deținut din Bârlad Drosu Adrian ,făcând o gafă care trebuia să atragă asupra ei o mare răspundere penală…cum să faci o asemenea eroare?să eliberezi un deținut care nu avea dreptul,iar după ce îți atrag alții atenția k ai făcut o mare gafă, pui în alertă toate organele abilitate să îl rearesteze pentru a repara prostia făcută de tine…la acea vreme tot cu mari intervenții din partea soțului au pus batista pe țambal și au reușit să acopere această măgărie, singura sancțiune a fost mutarea coanei preotese la alt compartiment unde a excelat și acolo în incompetență și prostii…DECI,dragi comentatori vă întreb sincer,merită această duduie să ocupe postul de director general la penitenciarul Vaslui după atâta neprofesionalism???dacă dădea concurs și câștiga postul jos pălăria dar asa e numită politic doamnă și credeți-mă k vb în cunoștință de cauză…Imediat după ce a fost instalat guvernul PSD cu Marcel Ciolanu nu Ciolacu în funcția de premier ,hop și această numire în funcția de director,nu vi se pare cusuta cu ață roșie??? K a intervenit ne-a Mitică și chiar DANIEL pentru numirea ei nu este o surpriză pt mine că știam asta de mult,dar pt voi cititorii de rând vi se pare k e o minune de la Dumnezeu această numire…nu,chiar nu este…este încă o măgărie marca Chirvase @company care arată cât de coruptă este România și clasa politică….și încă un lucru pentru colegii doamnei asa pt cultura generală, doamna este una dintre acoperitele sistemului,deci este omul serviciilor care au promovat-o și susținut-o în toată cariera ca și pe soțul dumneaei…oameni care într-adevăr merită și sunt pregătiți nu pot ocupa postul pentru că nu sunt susținuți de politic și servicii ,asa ca ăștia care comentați pe aici fără sa aveți cunoștință mai bine vă abțineți…în momentul de față pe drepte vorbind nu cred ca este cineva competent de acolo să conducă penitenciarul, în nici un caz Sorin Bărbuță care a luat 6 și un pic la examen și care e numit în funcția de director adjunct din milă, ăsta e alt incompetent pervers și plin de răutate care are toate neamurile pe acolo și aici mă refer la fam.Gabără ,cumetrii pupincuriști care nu se mai suportau când mălai mare ăsta era director.

  Concluzia Slava PSD,slava BOR….

 3. Nu fiți invidioși pe preoțesc, soții lor fiind slujitori ai domnului țin mult post trupesc și atunci ele cauta placerea si fericirea la muzeu la penitenciar și oriunde cineva este dispus sa le satisfacă.

 4. K meilia dar ce bine informată ești. Cunoști și ce grad are doamna. Câtă evlavie și smerenie din partea ta. Ești bună de propovăduit iubirea pentru aproapele tău. Sau ești pe. Interes?

 5. Ce nu înțeleg aici ce contează faptul că este soție de preot, adică preoteasă?! Este sau nu COMISAR de poliție penitenciară? De acord să comentați, cu argumente, asupra modalității în care a acces la funcția de director dar este absolut abject să vă legați încă din titlu de viața privată a doamnei. Acesta nu este jurnalism ci bârfă de cea mai joasă speță demnă de țața Marghioala cu țața Paraschiva analfabete din parohia soțului, care de din cauza lipsei educației și a dioptriilor își umplu mintea cu bârfe sordide că alceva nu pricep. Rușine pentru cine a scris așa ceva, nici nu este de mirare că nu este semnată această bârfă, rușine site-ului ce publică așa ceva, aceasta nu este o știre ci o bârfă.

  • Vai stimata doamna este barfa dar faptul ca doamna nu aDat concurs ptr ocuparea acestei functii oare ce este Favoritism,sau Ne punem omul nostru acolo unde trebuie ?
   Daca a dat examen si a luat pe bune Felicitari sa ocupqe aceasta functie stimabila dar cred ca faci parte din anturajul doamnei se vede de la O POSTA CA ESTI CU DUMNEAEI! ASA COBSIDERI DIMNEATA CA TTEBUIE SA MEARAG TARA ASTA ? FELICITARI ! APROPO CE FUNCTIE URMARESTI !

 6. exact….nu-i ajunge functia de protopop…acu e si doamna’sa pui de director.saracii is necajiti, rusine sa ii fie isi baga nasu peste tot,a ajuns chirvasa asta peste tot…ptr el banii vorbesc….

 7. Este clar, că, preotesele fac recrutarea in instituțiile de stat, de multi ani. Normal nu ar trebui măcar sa iasă în față, dar ce mai este normal?

 8. Culmea sfidârii este câ vine po

  pa cu wolvaginul cu numâr de BOR pentru a lua cucoana preoțească de la muncă. Mașina e pe post de taxi pentru interese personale..

 9. Când jigodia de chirvase are cea mai mare casa din cartier ,omul lui Dumnezeu,omul care trebuie sa fie un exemplu de smerenie o arde pe opulenta cu mașini scumpe . O arde politic alaturi de Mitica și de toată cloaca de PSD iști ,este corect politic că nevasta sa să fie numită șefa peste pușcărie . Greata totala

 10. Cât efort depun cei care doresc să devină polițiști de penitenciare, este greu de imaginat!….Poate singura instituție care organizează examen de admitere pe bază de știință de carte este academia de poliție!… Și poftim minunea, un oarecare se trezește șef al unei structuri de poliție penitenciară, fără să aibă habar de parcursul carierii!… Păcat părinte, dracul și-a bagat coada, dar se vede!

 11. Bine băi că tu latri doar din interes și ești slugoi. Sunt incapacități intelectuale care sunt promovate pe criterii de apartenență religioasă și interese politice. Caracter deosebit care pupi sutana popii ce ești.

 12. Sunt curios daca exista vreo preoteasa de succes in privat
  Parca a dat o boala in preotese, sunt peste tot, la politie, la primărie, la muzeu, la casa de sănătate, la pașapoarte
  Si toate sunt tămâie, toate intrate cu pile, cu facultăți la ia-mă nene, fără studii de profesie si toate vor sa fie șefe la stat :))))

 13. Doamna este foarte bună pentru această funcție.
  O recomandă capacitatea intelectuală, pregătirea profesională, relaționarea cu colegii, subordonații și conducerea ANP-ul. Ce frumos am știut să prezint realitatea distorsionând adevărul. Dacă eram și corect prezentam și relațiile prin care a fost promovată pe această funcție. Dar nu sunt. Bine că sunt binevoitori care o promovează. Interese… doar interese…

 14. Incadrata direct, n-a pazit niciodata hoti, habar n-are ce inseamna escorta si altele si o pui director . Ne-a rupt PNL-ul, au pus incompetenti peste tot.

 15. Foarte urat si tendetios din titlu!
  Aceiasi mamifere analfabete, de la marele sindicat, pentru care in functie de interese, nimeni nu e bun. Fiind ofuscati ca le-a luat locul cand a candidat. Sau scuze, ca ei nu au facultate, au terminat doar la seral.
  Concluzia, pur si simplu din prea mult timp liber, arunca cu noroi ca mistretii.
  Succes Cristina, nu te lasa miscata de zvacnelile unor complexati.

  • :)))
   Lasa sindicatul ma Vacule, intreaba tot personalul Penitenciarului si vezi traseul doamnei ca a „excelat” in toate domeniile, prin toate compartimentele, adica femeia e mediocra in management si rezolvare de probleme… tu vii si o sustii acuma adica ? :)))) fa tumbe incolo …

  • Cred ca a terminat la UAIC SPERAM CA ACOLO SI oare Asistenta Sociala!? Felicitari doamna iesi cu nita de la concursul pe cafe l ai dat ptr functia de ditector nu pe ^NUMIRE^
   Toata Stima ptr acei care Dau concursuri obtin Note de trecere si ocupa functii de Conducere!
   Ati vazut la sefia Politiei Vaslui AU REUSIT SA OBTINA MAREATA OTA PESTE DOI SI PESTE TREI ACESTI OAMENI NE CONDUC SI AUNT IN FUNCTIE ACUM SEFI LA DIFERITE DEPARTAMENTE ALE POL ROMÂNE ! CU 2.5.SAU MAX4,OCUPI FUBCTIA DE SEF SERVICIU LA SOFERI !
   ASTA ESTE INVATATI COPII FACETI PREGATIRE PARINTI CU COPIII VOSTRI CQ ALTII VIN SI OCUPA FUNCTII PRIN NUMIRE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.