11.4 C
Vaslui
26-mart.-2023

O primărie de la ţară a cumpărat un SUV electric de 40.000 de euro, dar riscă să fie executată silit

- Advertisement -

O primărie de la ţară, din judeţul Botoşani, şi-a cumpărat SUV electric de peste 40.000 de euro. Autorităţile locale spun că această achiziţie îi ajută să facă economie la buget, dar în acelaşi timp primăria este în pragul executării silite.

Aflată aproape de malurile Prutului, la peste 50 de kilometri de municipiul Botoşani,  Durneşti este o comună unde localnicii trăiesc din agricultură şi creşterea animalelor. Cu toate acestea, Primăria Dumeşti este, poate, singura din Moldova care se poate lăuda cu un autoturism electric cumpărat din fonduri publice, cu peste 40.000 de euro.

„Eu sunt mare adept al protecţiei mediului”

Este vorba despre un SUV electric marca Volkswagen ID.4, un autoturism al cărui preţ variază între 40.000 şi 49.000 de euro. Maşina a fost cumpărată din bugetul Primăriei, la care se adaugă banii primiţi de la două maşini date prin programul Rabla. Edilul comunei spune că este mulţumit de investiţie şi că, de fapt, a vrut să cumpere maşina de acum doi ani, gândindu-se să facă economie la buget, dar şi să protejeze mediul.

Citeste mai mult: adev.ro/re6w56

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.