O profesoară a murit după rapel! Cauza ar fi intoxicaţie cu o „substanţă necunoscută“

O profesoară la Liceul German „Friedrich Schiller“ din Oradea, Adriana Maria Bunea, a murit din cauza unei intoxicaţii cu o substanţă necunoscută, la câteva zile după ce a făcut doza de rapel cu vaccinul Moderna.

Profesoara Adriana Bunea a murit joi seara, 11 martie 2021, la Spitalul Judeţean Oradea, după ce, cu câteva zile mai devreme, respectiv pe 8 martie, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului în stare foarte gravă.

Managerul spitalului din Oradea, dr. Adrian Duşe, a declarat pentru presa locală că diagnosticul prezumtiv în cazul profesoarei a fost „intoxicaţie cu substanţă necunoscută”.

Cauza morţii va fi stabilită în urma necropsiei.

O profesoară din Oradea a murit după ce ar fi primit a doua doză de vaccin Moderna

De asemenea, în ziua în care a ajuns la spital, profesoara ar fi primit a doua doză de vaccin împotriva COVID-19, respectiv doza de rapel cu vaccinul Moderna, însă medicii au explicat că nu există nicio legătură între doza de rapel şi moartea profesoarei.

Soţul Adrianei Bunea, profesorul Vasile Bunea, a explicat pentru bihon.ro că, în ultimele săptămâni, soţia lui s-a simţit rău în mai multe rânduri, dar nu se ştia să fi avut probleme de sănătate. …https://www.bzi.ro/o-profesoara-din-oradea-a-murit-dupa-rapel-cauza-ar-fi-intoxicatie-cu-o-substanta-necunoscuta-4146399?utm_source=website&utm_medium=breaking
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ