spot_imgspot_img
11.9 C
Vaslui
13-apr.-2024

O profesoară îndrăgită de la un liceu bârlădean, dusă în stare gravă la Iași cu elicopterul!

- Advertisement -
GRAV… Profesoara a suferit cel mai probabil un infract, chiar când se pregătea să plece la școală. A fost preluată de un elicopter SMURD și transferată la Iași.

CUMPLIT… Un caz îngrozitor s-a petrecut la Bârlad! O profesoară în vârstă de 55 de ani a suferit un stop cardio respirator în propria locuință, iar în momentul în care s-a întâmplat, femeia a căzut lovindu-se puternic la cap. A fost găsită repede de fiul său, student la medicină, care se afla în locuință în acele clipe și care a alertat Ambulanța la 112. Starea profesoarei este critică, fiind transportată de urgență, cu elicopterul la Iași. Apropiații femeii spun că totul s-a petrecut într-un mod fulgerător, profesoara suferind probabil un infract, chiar când se pregătea să plece la școală. Se aranja la oglindă și, brusc, s-a prăbușit! Rănile suferite la cap sunt foarte grave și complică și mai mult starea ei de sănătate. Profesoara a fost internată la Terapie Intensivă la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași. Starea sa este critică, echipa de medici face eforturi pentru a o salva, dar prognosticul rămâne rezervat.

Ieri după amiază, a fost solicitat elicopterul SMURD la Bârlad, de către medicii de la CPU, pentru o pacientă în vârstă de 55 din Bârlad, ca să fie transferată la Iași la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu”. „Pacienta a fost găsită în stop cardiorespirator la domiciliu de un echipaj B2 cu asistent medical. Echipajul a resuscitat-o cu succes și apoi a transportat-o la Spitalul din Bârlad. În urma investigaților a fost diagnosticată cu un traumatism cranio cerebral produs probabil prin caderea din casă, secundară stopului cardiac. Până la elicopter a fost transferată de echipajul TIM din Vaslui”, a precizat medicul Dan Ungureanu, purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui. Femeia este un cadru didactic îndrăgit de elevii unui liceu din Bârlad, și de toți colegii săi de cancelarie, care acum se roagă pentru ca să scape cu bine. La analiza CT s-a descoperit că traumatismul cranian suferit este unul foarte sever, medicii fiind sceptici în privința șanselor de supraviețuire ale doamnei profesoare! Ajunsă la Iași cu elicopterul SMURD, medicii de la Spitalul de Neurochirurgie „Nicolae Oblu” din Iași s-au adunat imediat pentru a găsi o soluție și pentru a-i salva viața profesoarei din Bârlad. A fost internată la Terapie Intensivă, dar starea sa este critică. Aceasta a suferit în cădere un traumatism cranio-cerebral dar și un traumatism toracic care i-au agravat starea de sănătate după ce a suferit cel mai probabil un infarct.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.