O românca a fost soţia unui jihadist ISIS. Femeia spune calvarul prin care a trecut: Era iadul pe pământ

O românca a povestit calvarul prin care a trăit alături de soţul ei, luptător ISIS. Femeia în vârstă de 41 de ani a fost soţia unui jihadist şi le-a spus jurnaliştilor faptul că în Irak și Siria era iadul pe pământ.

Daniela s-a născut la Cluj şi a plecat în Franţa, alături de familie, încă de când avea 12 ani. Aceasta a crescut într-o familie în care se respectau tradiţiile romaneşti.

O româncă a povestit calvarul prin care a trecut când a trăit cu un jihadist ISIS

Românca stabilită de zeci de ani în Franta a povestit jurnaliştilor de la adevărul.ro despre cum se vede războiul împotriva terorismului din Siria și Irak. Femeia a sus despre faptul că ani la rândul a fost căsătorită cu un luptător ISIS şi pe care l-a urmat într-o zonă de conflict inclusiv în tabăra jihadistilor.

Povestea de dragoste a început în Franţa, în timp ce tânăra urma cursurile unei Universităţi de Medicină. Atunci l-a cunoscut pe Omar, un bărbat cu origini siriene care i-a devenit şi soţ. Românca spune că a simţit o atracţie puternică încă de la prima întâlnire şi ca jihadistul era un bărbat care era foarte atent cu ea. Acesta îi oferea flori, i vorbea frumos şi se comporta diferit faţă de ceilalţi iubiţi pe care îi avusese tânăra înainte:

Era romantic, venea la mine cu buchete de flori, îmi vorbea foarte frumos şi îmi spunea că sunt totul pentru el. Era mereu atent şi parcă îmi citea fiecare gând. Avea parcă un talent, îmi anticipa dorinţele şi mi le îndeplinea. M-a făcut să mă simt ca o mică prinţesă. Asta în primii 2-3 ani”, povesteşte ea despre relaţia cu Omar, un sirian cu 11 ani mai bătrân decât ea.

La doi ani de relaţie, femeia s-a căsătorit cu acesta aflând că soţul este un luptător pentru drepturile musulmanilor. Omar i-a explicat femeii că mai multe rude a acestuia au fost ucişi în Siria dar şi în Libia de forţele militare SUA. … https://www.bzi.ro/o-romanca-a-fost-sotia-unui-jihadist-isis-femeia-spune-calvarul-prin-care-a-trecut-era-iadul-pe-pamant-4070678?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ