0.1 C
Vaslui
03-feb.-2023

O româncă a murit într-un incendiu în Belgia în timp ce încerca să salveze o bătrână

- Advertisement -

O româncă în vârstă de 59 de ani a murit într-un incendiu violent ce a izbucnit miercuri seară în casa bătrânei pe care o îngrijea, situată în Kerksken, un sat belgian de lângă localitatea Haaltert (Flandra de Est), notează publicația belgienă Nieuwsblad.

Ana, îngrijitoarea de naționalitate română, a murit la spital, în urma rănilor suferite. În  schimb, Lisette De Ryck, bătrâna îngrijită de conaționala noastră, care este văduva fostului primar al localității belgiene Haaltert (Flandra de Est), Willy Michiels, mult mai cunoscut sub denumirea de „regele bingo-ului” se află în stare critică la spital, conform celor declarate de primarul din Haaltert, Veerle Baeyens.

Incendiul a izbucnit miercuri, 4 ianuarie 2023, cu puțin înainte de ora 23:00. Când au sosit pompierii, casa era deja cuprinsă de flăcări. Cauza incendiului nu a fost stabilită până la această oră. „Este încă mult prea devreme pentru a spune”, a precizat Baeyens…https://adevarul.ro/stiri-interne/evenimente/o-romanca-a-murit-intr-un-incendiu-in-belgia-in-2232673.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Asta-i un simbol al soartei poporului nostru. Toti isi bat joc de noi, ne fura si ne persecuta, dar noi ne dam si sufletul pentru ei. Dumnezeu s-o odihneasca-n pace.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.