spot_img
spot_imgspot_img
9.9 C
Vaslui
18-mai-2024

O româncă din Germania își caută singură, de trei luni, fiul dispărut în munți. Povestea ei i-a impresionat pe jurnaliștii străini

- Advertisement -

O româncă din Germania își caută de trei luni fiul dispărut. Urmele lui s-a pierdut într-o pădure din Elveția, așa că femeia a mers de mai multe ori în zonă în speranța că îl va găsi.

Povestea ei i-a impresionat pe jurnaliștii elvețieni care au însoțit-o într-una din călătoriile ei și au scris despre drama prin care trece femeia. Ștefan Ionită, în vârstă de 21 de ani este dat oficial dispărut de trei luni. Persoanele care l-au văzut ultima dată spun că era însoțit de o femeie cu părul negru. Din mai, nimeni nu a mai avut nicio veste despre tânăr sau despre cea care l-ar fi însoțit.

Jurnaliștii de la cotidianul Blick au însoțit-o pe Georgeta Marcu într-una din căutările pe care le face pe cont propriu de trei luni. Femeia a mers de mai multe ori din landul german Renania-Palatinat, unde locuiește, în Elveția. Fiul ei a dispărut de acasă în noaptea de 18 spre 19 mai. A doua zi, Ștefan a plecat, iar de atunci femeia se teme pentru viața lui.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/o-romanca-din-germania-isi-cauta-singura-de-trei-luni-fiul-disparut-in-munti-povestea-ei-i-a-impresionat-pe-jurnalistii-straini-2058157

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.