3.9 C
Vaslui
05-dec.-2021

O româncă din Italia şi-a dat de gol soţul, care îşi ţinea mama moartă în dulap pentru a-i încasa pensia

O asistentă româncă din Italia şi-a denunţat soţul pentru că acesta îşi ţinea mama moartă într-un dulap. Bărbatul a recurs la un asemenea gest pentru a încasa în continuare pensia femeii.

O româncă din Italia a descoperit că soţul său îşi ţinea mama moartă într-un dulap, în saci de plastic, pentru a-i încasa pensia în valoare de 1.700 de euro. Femeia a murit în urmă cu doi ani, din cauze naturale.

Asistenta româncă locuia împreună cu soţul ei în comuna Buccinasco, lângă Milano. Femeia a început să intre la bănuieli după ce bărbatul i-a răspuns unui prieten, care îl întreba daca mama lui este bine, că aceasta este la un azil de bătrâni.

Asistenta româncă locuia împreună cu soţul ei în comuna Buccinasco, lângă Milano. Femeia a început să intre la bănuieli după ce bărbatul i-a răspuns unui prieten, care îl întreba daca mama lui este bine, că aceasta este la un azil de bătrâni. …https://www.romaniatv.net/o-romanca-din-italia-si-a-dat-de-gol-sotul-care-isi-tinea-mama-moarta-in-dulap-pentru-a-i-incasa-pensia_5902563.html

Ultimele Știri
Reclamăspot_img
Reclamăspot_img
Ultimele Știri
- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here