3.9 C
Vaslui
31-mart.-2023

O româncă fura ceasuri de lux de la bătrâni bogați din Anglia în timp ce-i îmbrățișa și săruta pe stradă

- Advertisement -

O femeie din România, care făcea parte în Anglia dintr-o bandă de hoți de ceasuri de lux supranumită „Rolex Rippers” (Smulgătorii de Rolex) a ajuns la închisoare după ce a furat un ceas în valoare de aproape 20.000 de euro de la un pensionar pe care a început să-l îmbrățișeze și să-l sărute pe stradă.

Ștefania Tinică, 40 de ani, a încercat să fure și un alt ceas de peste 12.000 de euro, cu un complice, folosind aceeași metodă, numai că cel de-al doilea bărbat a reușit să o îndepărteze la timp, potrivit The Independent.

Femeia a fost acuzată pentru doar două infracțiuni, dar este suspectă în mai multe cazuri care s-au petrecut în toată țara.

Anchetatorii britanici presupun că banda din care face parte Ștefania este formată în mare parte din femei care provin din Europa de Est și ar fi comis peste 30 de furturi identice în sudul Angliei anul trecut…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/o-romanca-fura-ceasuri-de-lux-de-la-batrani-bogati-din-anglia-in-timp-ce-i-imbratisa-si-saruta-pe-strada-2014011

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.