O româncă şi copilul ei de trei ani, omorâţi cu brutalitate în Germania

Dubla crimă s-a petrecut în oraşul Rosenheim, la 65 de kilometri de Munchen. Femeia a fost omorâtă în bătaie, iar băieţelul a fost găsit spânzurat, scrie HotNews. Poliţia germană oferă 5.000 de euro recompensă pentru informaţii care ar putea duce la capturarea făptaşului.

Cele două victime au fost găsite pe 30 august în pivniţa unei case locuite de mai multe persoane. Femeia, Lăcrămioara M. zăcea bătută şi fără suflare, iar fiul ei, Marcus, în vârstă de doar trei ani, era spânzurat.

Principalul suspect al poliţiei este fostul soţ al femeii, un neamţ originar din România, pe nume Franz Muller. A trecut o săptămână de câand au fost descoperite cadavrele de către o vecină, iar Franz Muller nu e de găsit. Poliţia a primi indicii potrivit cărora acesta ar fi fost văzut într-un tren spre graniţa cu Austria. Vinerea trecută, poliţia a anunţat că oferă recompensă de 5.000 de euro pentru informaţii ce pot duce la prinderea suspectului. Investigaţia s-a extins în Austria şi în România.

Lăcărimioara M. se despărţise de Muller, iar la plecare l-a luat cu ea pe fiul cuplului, interzicându-i bărbatului să-i mai viziteze. Acesta ar fi pătruns în casă şi i-ar fi executat cu cruzime pe cei doi. Muller a mai fost căsătorit şi a fost în închisoare pentru violenţă excesivă.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ