-1.3 C
Vaslui
03-feb.-2023

O „săgeată“ a clanului Corduneanu, acuzată că a păcălit doi ieșeni! Oamenii spun că au dat mii de euro pentru a primi o locuință socială!

- Advertisement -

Ștefana Beatris Moloman și Constantin Iulian Moloman sunt doi tineri ieșeni care susțin că ar fi fost păcăliți de o “săgeată” a clanului Corduneanu, Dănuț Ilincariu, după ce acesta le-ar fi promis că îi va ajuta să obțină o locuință socială în schimbul sumei de 7.500 de euro, care ar fi ajuns în mâinile mai multor persoane. În schimb, Dănuț Ilincariu neagă acuzațiile aduse de cei doi ieșeni și afirmă că el ar fi vrut să îi ajute fără a le cere bani.

O “săgeată” a clanului Corduneanu este acuzată de doi ieșeni că i-ar fi păcălit, promițându-le o locuință socială soților care nu aveau unde să stea. Mai mult, Ștefana Beatris Moloman și Constantin Iulian Moloman spun că ieșeanul s-ar fi folosit de relațiile pe care acesta le-ar fi avut.

Cei doi soți au început toate procedurile legale pentru a-și recupera suma de bani pierdută sau locuința pe care au renovat-o, cu speranța că vor rămâne acolo așa cum li s-ar fi promis, timp de minimum 5 ani…https://www.bzi.ro/o-sageata-a-clanului-corduneanu-acuzata-ca-a-pacalit-doi-ieseni-oamenii-spun-ca-au-dat-mii-de-euro-pentru-a-primi-o-locuinta-sociala-4433779?utm_source=website&utm_medium=top-stiri

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.