spot_imgspot_img
7 C
Vaslui
01-mart.-2024

”O școală pentru toți și pentru fiecare”, un alt proiect de suflet al primăriței din Zorleni! (FOTO)

- Advertisement -

TABĂRĂ DE LUCRU… Primarul comunei Zorleni, Paula Denisane Hultoană, a avut inițiativa personală de a înscrie Școala Gimnazială ”Ion Murgeanu” Zorleni în parteneriat cu Primăria comunei Zorleni, la Proiectul FRDS (Fondul Român de Dezvoltare Socială) ”O școală pentru toți și pentru fiecare” – cod PN 2018, finanțat prin fonduri norvegiene și cofinanțat pentru sustenabilitate cu fonduri din bugetul local. Pentru atingerea unor obiective prevăzute în proiect, în perioada 17 – 21 februarie a.c., un grup de 94 de elevi al Școlii Gimnaziale ”Ion Murgeanu” Zorleni, însoțiți de 8 cadre didactice, vor fi prezenți într-o tabără de lucru care se va desfășura în stațiunea Slănic Moldova.Transportul tur-retur se realizează cu autocarele, iar cazarea și masa participanților va fi asigurată la Hotel Dobru.

“Acest proiect se alătură altor activități desfășurate de copiii comunității noastre, pornite de la inițiativa mea (dansuri tematice, jocuri populare, echipe sportive), cu rolul de a crea noi punți de legătură cu alte instituții școlare, dar și căi de comunicare între voi copii, pentru a vă împărtăși unul altuia din experiența și bunele voastre practici și a vă deschide noi orizonturi. Vă urez succes dragi copii și stimate cadre didactice, îmi doresc să vă întorceți acasă fiecare dintre voi, cu un bagaj de cunoștințe noi și cu amintiri plăcute”, a precizat pe pagina de socializare a comunei Zorleni, primarul Paula Denisane Hultoană.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

8 COMENTARII

  1. La sugestia prietenilor, am intrat doar ca să vă intreb cum i-ați selectat pe cei 94, atât? Restul nu au fost demni, nu-i iubiți pe părinți, nu va susțin în campanie?
    Aici puteți înjură liniștiti, nu-si da nimeni seama ca sunteți de la PSD!

  2. Bai nenorociților alte autocare mai moderne n-ați găsit ? Dați banii la cărăușii electorali . Sunt firme la galati la iasi , chair și in Barlad sau Vaslui care au mașini frumoase moderne .. voi mergeți cu roabele din bani europeni ! Sunteți patetici !

  3. Străzile de pe islaz sunt adevărate capcane, zona aia nu mai iese din noroaie sa vina „duamna” sa vadă dacă se poate merge pe jos pe acolo, acolo nu se pune asfalt ca deh sunt țigani…mai face ea o manevra și câștigă iar un mandat cu tacâmuri și găleți, eșarfe, spectacole cu beutura și mititei..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.