O soferita a avariat trei masini pe Bulevardul Unirii

Neatentia unei soferite a costat-o pe aceasta un dosar penal pentru vatamare corporala. In plus, femeia care conducea o masina marca Mercedes va trebui sa suporte si reparatiile masinilor avariate.

Evenimentul s-a produs in conditiile in care Mercedesul condus de soferita neatenta a intrat intr-un Opel care in urma impactului a fost proiectat la rindul sau intr-un Volkswagen care astepta in coloana, pe Bulevardul Unirii din Bacau, culoarea verde a semaforului electric. In urma tamponarii, o fetita in virsta de 13 ani aflata in Opel a suferit vatamari corporale si a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Bacau pentru investigatii medicale.

Minora a fost diagnosticata cu “entorsa cervicala, fara leziuni osoase”. Politistii au facut cercetari la fata locului si au stabilit ca evenimentul s-a produs din cauza nepastrarii distantei de siguranta. Toti soferii implicati in coliziune au fost testati cu aparatul etilotest, iar rezultatele au iesit negative.

Politistii au decshis in acest caz un dosar penal in care fac cercetari pentru comiterea infractiunii de vatamare corporala din culpa.

www.ziaruldebacau.ro
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ