10.8 C
Vaslui
01-apr.-2023

O șoferiță a făcut prăpăd la Vicovu de Jos. A intrat într-o depășire pe linia continuă și s-a oprit în peretele unei case

- Advertisement -

Trei persoane au fost rănite, din care două au ajuns la spital, două mașini au fost avariate, o poartă și stâlp în stâlp au fost puși la pământ iar peretele unei casei distrus.

Femeia conducea autoturismul pe DN 2H, pe raza localității Vicovu de Jos, către Gălănești, când, la un moment dat, fără să se asigure corespunzător, a intrat într-o depășire neregulamentară, peste linia continuă de pe șosea.

Chiar în dreptul unei grădinițe din localitate, aceasta a lovit o dubiță, care circula regulamentar și care vira stânga spre un drum secundar.

În urma impactului, cele două vehicule au fost avariate. Mașina șoferiței a ajuns în curtea unei case, după ce a pus la pământ o poartă de lemn și un stâlp electric din beton. Vehiculului s-a oprit chiar în peretele casei respective, provocând alte daune…https://adevarul.ro/stiri-locale/suceava/o-soferita-a-facut-prapad-la-vicovu-de-jos-a-2249276.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.