27.8 C
Vaslui
30-sept.-2022

O şoferiţă beată a încercat să se sinucidă provocând un accident rutier, pe o stradă din Neamț

- Advertisement -

O tânără şoferiţă, care s-a urcat băută la volan, a încercat să se sinucidă în timp ce conducea, provocând un accident rutier pe data de 22 septembrie 2022, nedoritul incident petrecându-se în oraşul Târgu Neamţ.

În jurul orei 10.30, cadrele de la Poliţie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava“ şi Ambulanţa Neamţ au fost sesizate să intervină pe strada Castanilor, pentru a face cercetări şi ajuta o tânără implicată într-un eveniment rutier.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii cu două autospeciale pentru descarcerare şi de stingere şi tot atâtea autosanitare. Forţele de intervenţie au constatat că, în urma producerii accidentului, conducătoarea auto în vârstă de 28 de ani rămăsese încarcerată.

Pompierii au acţionat, cu ajutorul echipamentelor specifice din dotarea autospecialelor, pentru scoaterea victimei din maşină, reuşind acest lucru în scurt timp. Se pare că tânăra ar fi încercat să se sinucidă, se afla sub influenţa alcoolului, provocând intenţinat accidentul.

„A reieşit că o tânără ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu gardul unui imobil, după care şi-ar fi continuat deplasarea, pe o distanţă de 500 de metri, acroşând un branşament de gaz şi intrând în coliziune cu un post de transformare electric“, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al Poliţiei Neamţ…https://adevarul.ro/stiri-locale/piatra-neamt/o-soferita-beata-a-incercat-sa-se-sinucida-2207202.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.