0.9 C
Vaslui
04-dec.-2022

O şoferiţă din Bacău a rămas în pană şi a fost ajutată de Poliţie. Ce a urmat întrece orice imaginaţie

- Advertisement -
Fotografia zilei vine din Bacău. O şoferiţă a rămas în pană chiar într-un sens giratoriu din oraş şi a fost ajutată de Poliţie. Chiar dacă pe lângă dânsa au trecut mai mulţi participanţi la trafic, nimeni nu a oprit să-i ofere şoferiţei o mână de ajutor. Întregul moment a fost surprins de un trecător iar imaginea a ajuns virală pe reţelele de socializare.
Ajutorul oferit de Poliţie şoferiţei nu a fost trecut cu vederea, devenind subiect de discuţii pro şi contra în mediul online.
Şoferiţă din Bacău ajutată de Poliţie după ce a rămas în pană în intersecţie
O şoferiţă a avut ghinionul să i se strice maşina într-un sens giratoriu din Bacău. Pe lângă ea au trecut alţi şoferi, dar nimeni nu a oprit să o ajute. După un timp, un echipaj de Poliţie a ajuns în zonă şi s-a oferit să o ajute pe băcăuancă. Un trecător a fotografiat momentul şi a postat poza pe o reţea de socializare. Imediat, demersul poliţiştilor a devenit subiect de discuţii pro şi contra, împărţind Bacăul în două tabere.
Iniţiativa poliţiştilor a fost lăudată şi de către primarul Lucian Daniel Stanciu-Viziteu.

”Apreciez iniţiativa poliţiştilor băcăuani din cadrul M.A.I. Un exemplu de solidaritate atunci când, la -12C, motorul unui băcăuan nu mai porneşte. Felicitări Poliţiei Romane!”

Reacţiile internauţilor au fost prompte şi reci.

”Dar Poliţia Locală unde e?”, ”O fac voluntar ? Nu sunt retribuiţi din banii noştri ca să-şi facă datoria de bugetari ? Domnule primar, sunt probleme mult mai stringente de rezolvat! Dumneavoastră se vede că aveţi alte priorităţi, de a-i scoate în faţă pe cei ce au în fişa postului aceste atribuţii!”, sunt doar câteva dintre ele.

Primarul le-a răspuns: ”Să porneşti motorul unui cetăţean rămas fără baterie nu e în fişa postului”, dar nu a lămurit situaţia. …https://www.bzi.ro/o-soferita-din-bacau-a-ramas-in-pana-si-a-fost-ajutata-de-politie-ce-a-urmat-intrece-orice-imaginatie-4109736?utm_source=website&utm_medium=ultima-ora-index
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.