24.2 C
Vaslui
30-sept.-2022

O tânără a fost călcată de două ori cu mașina de tatăl ei. Scuza halucinantă oferită polițiștilor

- Advertisement -

Nigel Malt, în vârstă de 45 de ani, din Norfolk, Marea Britanie a lovit-o în ianuarie, pe fiica sa, Lauren Malt, în vârstă de 19 ani, în fața casei în care aceasta locuia cu mama și frații ei în apropiere de West Winch. El a negat crima, susținând că a fost un accident, dar a fost găsit vinovat după un proces la Norwich Crown Court. Un judecător a impus pedeapsa minimă ca parte a unei sentințe pe viață, relatează BBC.

Juriul a aflat că Nigel Malt avea ordin de restricție și nu avea voie să se apropie de casa unde locuiau soția și copii săi, după ce aceasta l-a reclamat pentru agresiune în aprilie 2021.

Procurorul, Andrew Jackson, le-a spus juraților că, în timp ce aștepta procesul pentru acea acuzație, Malt a apărut la casa soției și copiilor săi din Leete Way pe 23 ianuarie, s-a certat cu fiica sa și l-a amenințat pe prietenul ei, Arthur Marnell, cu o rangă.

Lauren a reușit să-l scoată din casă și i-a spus să plece acasă. Atunci, Malt s-a urcat la volan, a dat cu mașina înapoi trecând peste fiica lui, a oprit, după care a condus înainte, din nou peste trupul fetei. Malt a pus-o apoi pe Lauren pe scaunul din față al pasagerului, a condus până la locul de muncă al soției sale, după care și-a dus fata la spital, unde a fost declarată moartă…https://adevarul.ro/stiri-externe/europa/o-tanara-calcata-de-doua-ori-cu-masina-tata-2207210.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.