8.4 C
Vaslui
27-mart.-2023

O tânără de 18 ani a furat buletine și a luat cu ele credite și produse în rate de peste 100.000 de lei

- Advertisement -

O tânără de 18 ani din Sibiu a fost reţinută de poliţişti, după ce a furat cărţi de identitate şi a făcut credite la bănci cu ele, informează, joi, IPJ Sibiu.

„La data de 13 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au efectuat 2 percheziţii domiciliare în municipiul Sibiu şi în localitatea Amnaş, în cadrul unui dosar penal având ca obiect săvârşirea infracţiunilor de furt, înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fals privind identitatea. O tânără în vârstă de 18 ani, din municipiul Sibiu, a fost reţinută”, precizează IPJ Sibiu.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice a reieşit că, în perioada martie – aprilie 2022, sibianca ar fi sustras trei acte de identitate aparţinând unor femei şi, prezentându-se sub identitatea a două dintre acestea, ar fi solicitat şi ar fi obţinut mai multe credite şi produse în rate din partea unor instituţii bancare şi a unor instituţii bancare nefinanciare, semnând în numele celor două persoane întreaga documentaţie de creditare întocmită.

Valoarea totală a prejudiciului creat este estimată la suma de 103.230 de lei, scrie Agerpres…https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/o-tanara-de-18-ani-a-furat-buletine-si-a-luat-cu-ele-credite-si-produse-in-rate-de-peste-100-000-de-lei-2011867

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.