O tragedie a lovit o familie din Iași! După moartea mamei, un bărbat a dat în judecată spitalul! Ieșeanul cere despăgubiri de 195.000 de euro!

Un ieșean a dat în judecată Spitalul Municipal Pașcani și Ministerul Sănătății. Mihai Aignătoae cere daune morale și materiale de 195.000 de euro, după decesul tragic al mamei sale. Bărbatul dă vina pe cadrele medicale pentru moartea mamei sale

Un spital din județul Iași a fost acționat în judecată de un bărbat, după ce o tragedie i-a lovit familia. Mihai Aignătoae cere despăgubiri în valoare de 195.000 de euro de la Spitalul Municipal Pașcani și Ministerul Sănătății. Inițial, acțiunea a fost depusă la Judecătoria Pașcani, dar instanța și-a declinat competența către Tribunalul Iași, datorită cuantumului despăgubirilor solicitate de către bărbat.
Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

Mihai Aignătoae solicită despăgubiri după decesul mamei sale

Prin cererea înregistrată pe rolul instanțelor, Mihai Aignătoae a solicitat ca instituțiile să fie obligate la plata unor despăgubiri pentru suferința si moartea pe care au produs-o mamei sale, A.A.

“Cer aceste despăgubiri pentru decesul mamei mele, prin nepăsarea și ignoranța, dezinteresul, indiferența și lipsa de îngrijire și tratare necorespunzătoare de care au dat dovadă, ce i-au curmat viața, pentru susținerea și promovarea unui sistem medical ucigaș de exterminare, pentru lipsa de administrare a medicației corespunzătoare și necesare ce a fost suspendată în mod intenționat în spital, pentru a o ucide în chinuri groaznice, pentru neglijență, rele tratamente și multe alte fapte de cruzime ce au provocat enorm de multă suferință, ducând la decesul scumpei mele mame, ignorându-se total jurământul lui Hippocrate și dreptul la viață, dar și Codul de etică și deontologie”, a precizat Mihai Aignătoae în fața judecătorilor.

Acesta a adăugat că cere daune în primul rând de la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, precum și de la medici, asistenți și infirmieri de la Secția Îngrijiri Paliative din cadrul unității amintite, dar și de la Ministerul Sănătății.

„Sunt plătiți regește din buzunarul nostru și apără interese meschine!”

În cadrul acțiunii, Mihai Aignătoae a criticat în termeni duri atât sistemul medical, în general, cât și spitalul acționat în judecată. … https://www.bzi.ro/o-tragedie-a-lovit-o-familie-din-iasi-dupa-moartea-mamei-un-barbat-a-dat-in-judecata-spitalul-ieseanul-cere-despagubiri-de-195-000-de-euro-exclusiv-4060648?utm_source=website&utm_medium=deschideri 
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ