spot_imgspot_img
19.5 C
Vaslui
29-sept.-2023

O vasluiancã a câstigat premiul emisiunii „Puterea Dragostei”: trofeul competitiei si 10.000 euro!

- Advertisement -

PREMIU… O vasluiancã a câstigat sezonul 3 al emisiunii „Puterea Dragostei”. Este vorba despre Alexandra-Elena Bacoscã-Bicã, o tânãrã în vârstã de 27 ani, pasionatã de volgging. În competitie, aceasta si-a gãsit marea dragoste, pe Codrut, împreunã cu care a ajuns în finalã. Dintre cei doi, însã, doar Alexandra a primit cele mai multe voturi, reusind, astfel, sã primeascã premiul „Puterea Dragostei”: trofeul emisiunii si 10.000 euro. „Multumesc din suflet! Vã multumesc, dragilor, pentru tot ceea ce ati fãcut pentru mine, indiferent pentru toate prostioarele pe care le-am fãcut acolo. Ati rãmas cu mine pânã la final. Vã multumesc, domnisoara Cristina (n.r. moderatoarea emisiunii)”, a transmis Alexandra de la „Puterea Dragostei”. Dintre bãieti, Cristi Marinescu a fost declarat câstigãtorul competitiei. „Multumesc mult de tot! Domnisoara Cristina, am fost extrem de emotionat, iar la momentul actual îmi vin siroaie de lacrimi, chiar dacã nu le arãt. Sunt extrem de bucuros, am niste emotii care m-au coplesit. Nu îmi gãsesc explicatie. Vreau sã vã multumesc dumneavoastrã, sã multumesc publicului”, a zis Cristi Marinescu.

Desi nu formeazã un cuplu, Alexandra si Cristi Marinescu au cîstigat premiile emisiunii „Puterea Dragostei”. Acestia au fost doi dintre cei mai votati concurenti ai sezonului trei. Alexandra Bacoscã-Bicã are 27 de ani si este din Vaslui. Blondina a intrat în emisiune alãturi de sora ei, Adriana Cãrare, care este cu trei ani mai micã. Înainte de a intra în emisiune, cele douã se ocupau de vlogging. Alexandra de la Puterea Dragostei are o fetitã în vârstã de 5 ani si este divortatã. La începutul emisiunii, ea s-a descris ca fiind o fire foarte calmã si ambitioasã, propunându-si sã stea pânã la finalul competitiei, pentru a demonstra cã dragostea adevãratã chiar existã.

Deja îmi este dor de atmosfera din casa dragostei”

În casa „Puterea Dragostei”, Alexandra l-a cunoscut pe Codrut, alãturi de care formeazã un cuplu, ajungând împreunã în Marea Finalã. Acestia s-au mutat deja împreunã într-un apartament din Bucuresti. „Este foarte supãrat cã este trafic în Bucuresti. Iubire…ne întreabã cineva când este data nuntii…În loc de bani, l-as alege întotdeauna pe Codrut. Deja îmi este dor de atmosfera din casa dragostei. Sper sã mai ajung pe acolo. Codrut deja s-a mutat la mine. Locuim împreunã de când am venit din Istanbul. Ne vom apuca de vlog-uri”, a zis Alexandra de la „Puterea Dragostei” într-un video. „Puterea dragostei” este un reality show difuzat de Kanal D, în care șapte fete si sapte bãieți, ce nu se cunosc, îsi cautã dragostea adevãratã. Concurentii îsi petrec 8 ore în case alãturate si vin laolaltã pentru a se cunoaste mai bine, iar iubirea adevãratã este rãsplãtitã cu 1500 euro (editie) cu ajutorul publicului, emisiunea fiind prezentatã de Cristina Mihaela Dorobantu. Concursul are o singurã regulã: „Fetele si bãietii nu se pot vedea câtã vreme nu sunt filmati”. Cel de-al treilea sezon al acestui reality show a început anul trecut, pe 27 iulie. Sezoanele anterioare s-au încheiat cu foarte multe cupluri, o nuntã si un bebelus.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.