spot_img
28.9 C
Vaslui
17-iun.-2024
spot_img

O vasluiancă a rămas blocată în lift chiar în Vinerea Mare. O fi vreun semn?

- Advertisement -

INTERVENȚIE… În Vinerea Mare, un vasluiancă a rămas blocată în lift. Acesta a tras o spaimă soră cu moartea. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a o evacua. Pățania s-a petrecut în Crucea Gării în blocului 329, vis-a-vis de Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte. Pompierii au apelat la niște clești speciali pentru a o scoate pe femeie din lift. Reporterii Vremea Nouă vă prezintă o fotografie de la momentul intervenției. “S-a intervenit cu o autospecială, echipată cu modul de descarcerare/deblocare, pentru a debloca o persoană surprinsă în lift. Acesta a făcut un atac de panică, dar a refuzat atât evaluarea, cât și transportul la spital. Persoana avea 57 de ani. Le recomandăm cetățenilor, atunci când se întâmplă un astfel de eveniment nedorit, să nu încerce nicidecum să părăsească cabina liftului prin forțarea ușilor sau să se urce deasupra. Să sune cu încredere la 112 și în cel mai scurt un echipaj va interveni. Important e ca persoanele aflate în astfel de situație să nu intre în panică și să aibă încredere în intervenția promptă a pompierilor”, a declarat purtătorul de cuvânt de la ISU Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

 1. E semn de prostie in capul vostru! Nu e o plăcere să rămâi blocat/ă in lift!
  Lifturile din blocul respectiv, cu 3 scări, au aproape 40 de ani. DIn 1986 sunt, de când a fost construit blocul.
  Sunt uzate practic ,și peticite ca reparații de către cei cu mentenanța.
  Dar cine să le inlocuiască? Putorile din Primărie care au complet alte griji, floricele și borduri- și mișcă un pic lucrurile doar când vin alegerile??
  Nu sunt prinse nicăieri ca și proiect urban. Nici in cel in care se izolează blocurile cu fonduri europene, nici in nimic!
  Nu interesează pe nimeni, decât concertele din centru, in care se toarnă bani cu nemiluita….cât cer artiștii!
  Au schimbat becurile stradale de pe str Traian, cu lumină de zi, că tronează afișul cu Braniște de la inceputul străzii către piață, să vadă lumea bine pe cine să voteze, chiar și noaptea…ha, ha, haaaa. Restul, in aproape…. beznă!..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.