O vasluiancã care se prostitua în Iasi, arestatã pentru un furt de 15.000 de euro

DE MÃRTISOR…Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale au reusit sã aresteze cel mai ciudat cuplu de infractori. Dupã ce acum câteva zile au fost efectuate perchezitii la Bucuresti si în judetul nostru, la Draxeni, procurorii au decis sã-i prezinte în instantã, pe 1 Martie, pe un individ si pe iubita acestuia, care se prostitua. Dupã ce au „satisfãcut” clientul, cei doi (proxenetul si prostituata din Vaslui) nu au plecat din casa unui iesean cu mâna goalã. Au reusit sã fure aproximativ 15.000 de euro. Judecãtorii ieseni nu au stat pe gânduri si l-au arestat preventiv pe proxenet, iar pe vasluianca ce se prostitua au trimis-o în arest la domiciliu, în localitatea Draxeni.

O tânãrã de 23 de ani si iubitul ei au reusit sã punã mâna pe un pot mare. 15.000 de euro au furat de la un individ în cãlduri care si-a comandat la domiciliu o escortã. Povestea începe în urmã cu câteva sãptãmâni, când un bãrbat din Bucuresti, Gelu Ioan Leonatã,  si-a convins „dragostea vietii” sale sã se prostitueze. Un iesean plin de bani a plãtit pentru plãceri sexuale, însã s-a ales cu o mare surprizã: a fost furat de femeia care l-a satisfãcut! Gabriela Mândru si iubitul ei, Gelu Leonatã, au plecat din casa ieseanului dornic de senzatii tari cu 15.000 de euro.

Trei perchezitii domiciliare efectuate de politistii ieseni

Pe 28 februarie, politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Iasi au efectuat trei perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Bucuresti si judetului Vaslui, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de proxenetism si furt calificat. „Din investigatiile efectuate pânã în prezent, s-a constatat faptul cã, începând cu luna ianuarie, un tânãr de 25 de ani ar fi determinat o tânãrã de 23 de ani sã practice prostitutia în folosul lui si i-ar fi înlesnit acesteia practicarea prostitutiei. De asemenea, tânãra de 23 de ani, cu ajutorul tânãrului, i-ar fi sustras 15.000 de euro unui bãrbat. În urma perchezitiilor, au fost ridicati bani si un autoturism, iar cele douã persoane au fost conduse la audieri. În baza probatoriului administrat în cauzã, pe 28 februarie, tânãrul cercetat pentru proxenetism si complicitate la furt calificat si tânãra cercetatã pentru furt calificat au fost retinuti pentru 24 de ore. Pe 1 martie, acestia au fost prezentati cu propuneri legale Parchetului de pe lângã Judecãtoria Iasi si Judecãtoriei Iasi, instantã care a dispus arestarea preventivã a tânãrului pentru 30 de zile. Fatã de tânãrã a dispus mãsura preventivã a arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar cercetãrile continuã”, au precizat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Iasi.

Prostituata, arestatã la domiciliu în Draxeni

MÃSURI…Purtãtorul de cuvânt al Judecãtoriei Iasi a confirmat pentru cotidianul Vremea NOUÃ, faptul cã instanta a dispus arestarea preventivã a lui Gelu Leonatã, dar si arestarea la domiciliu a Gabrielei Mihaela Mândru. „Instanta a admis propunerea de arestare preventivã formulatã de Parchetul de pe lângã Judecãtoria Iasi pe numele lui Gelu Leonatã. Dispune arestarea preventivã, pentru o perioadã de 30 de zile, a lui Gelu Leonatã, persoanã cercetatã sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de proxenetism si instigare la furt calificat. Respinge ca nefondatã propunerea de arestare preventivã a inculpatei Mândru Mihaela Gabriela. Dispune fatã de inculpatã, cercetatã pentru comiterea infractiunii de furt calificat, a mãsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru o perioadã de 30 de zile”, a declarat ieri judecãtorul Cristina Vâlcu, purtãtorul de cuvânt al Judecãtoriei Iasi. Decizia Judecãtoriei Iasi nu este definitivã, aceasta putând fi contestatã. Judecãtorul Cristina Vîlcu a mai precizat pentru ziarul Vremea NOUÃ cã tânãra locuieste fãrã forme legale în localitatea Draxeni, comuna Rebricea, judetul Vaslui, împreunã cu mama sa, o sorã si un bãietel de un an, desi domiciliul de pe buletin este în satul Potcoava, comuna Independenta, judetul Cãlãrasi. În Draxeni, fata locuieste la mama sa, recãsãtoritã în aceastã localitate, iar micutul de un an este al tinerei arestatã la domiciliu, care l-a abandonat la maternitate si a fost încredintat, la cerere, bunicii materne, unde a fost dat în plasament.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ