spot_img
spot_imgspot_img
16.1 C
Vaslui
25-mai-2024

O vasluiancă își caută marea iubirea în emisiunea “Mireasa”: este model internațional și își dorește un partener care să nu o înșele

- Advertisement -

LOVE… O tânără din Vaslui își caută marea iubire în reality show-ul matrimonial “Mireasa”. Se numește Bianca Manolache, are 28 ani și e model internațional. Anul trecut a obținut titulul de “Best look world” la Miss Summer World, unul dintre cele mai importante concursuri internaționale de frumusețe desfășurat în Albania. Bianca își dorește să întâlnească un bărbat înalt, respectuos, care să nu o mintă sau să o înșele: “îmi doresc să nu mă mintă, să nu mă înșele, să nu mă abuzeze fizic sau verbal, să mă facă să mă simt femeie, să fiu numai a lui. Iubire infinită pentru mine ar înseamna să aibă ochi pentru mine”.

Mireasa este o continuare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, cu un format ușor schimbat. Opt fete și opt băieți care au dreptul la un însoțitor stau timp de 18 săptămâni într-o casă cu scopul de a se îndrăgosti și a se căsători la finalul emisiunii. Săptămânal, băieții din casă pot nominaliza trei fete pentru a ieși din casă, iar eliminarea se face inclusiv pe baza voturilor telespectatorilor la gala de la finalul săptămânii. Premiile din această ediție sunt substanțiale. Producătorii pun la bătaie un premiu a cărui valoare se ridică la 40.000 de euro, precum și o nuntă pentru cuplul care reușeste să reziste până la final.

Bianca, un model internațional prezent la diferite fashion week-uri

Printrele cele opt tinere intrate în competiția “Mireasa” se numără și vasluianca Bianca Manolache. Aceasta a plecat în Italia la nouă ani, a făcut acolo școala gimnazială, Liceul „Leonadro Da Vinci” din Maccarese, iar apoi a studiat Jurnalismul la Sapienza Università di Roma și Școala de Stewardese la University – Flight Attendant School. Părinții ei s-au despărțit pe când ea avea 9 ani, iar acest lucru a lăsat un mare gol în sufletul său: “probabil a fost o nepotrivire de caracter, erau două firi foarte ambițioase, voiau să-și demonstreze orgoliul unul altuia, au crezut că e mai bine să se despartă. Eu eram foarte mică, nu am conștientizat despărțirea, dar cu timpul m-a afectat, poate nedându-mi seama. După ce s-a despărțit de tatăl meu, mama mea a plecat în Italia, eu am rămas cu el câțiva ani de zile, apoi mama a revenit în România și m-a luat cu ea în Italia. Am crescut cu mama mea și cu soțul ei. Tatăl meu a fost prezent în viața mea, dar nu tot timpul. Eu am simțit că m-a iubit și că mă iubește și acum. Cu doi părinți divorțați, am simțtit că am fost la mijloc între ei, dar nu cred că sunt singura care a trăit asta. Am încercat să îi înțeleg pentru că, probabil, ambii au fost răniți”, a povestit Bianca. De aproape zece ani, aceasta este model internațional. “Am reprezentat România la două concursuri de frumusețe: unul în 2022, care a avut loc în Albania, iar celălalt anul acesta, în Beirut (Liban), anul acesta, când am ajuns printre finaliste. A fost o experiență nouă, pentru că am cunoscut fete din diferite țări și am legat prietenii, am cunoscut o nouă cultură. Am defilat la diferite fashion week-uri, spre exemplu Milano Fashion Week, Taormina Fashion Week, Dubai International Fashion Week”, a povestit Bianca.

Bianca a avut o relație cu un fotbalist cunoscut, care a dezamăgit-o: “Mereu îmi spunea că femeile sunt pe interes”

Dacă în viața profesională lucrurile i-au mers strună, în cea amoroasă Bianca nu a avut prea mult noroc: “Am avut două relații importate: una cu un italian, care provenea dintr-o familie destul de bună, iar cealaltă cu un fotbalist. Primul mi-a propus să ne mutăm împreună, însă între timp a apărut pandemia, iar eu am hotărât să revin în România, pentru că găsisem un job la o multinațională. Îmi doream o stabilitate financiară, iar el își dorea să revin în Italia. Încet-încet relația s-a răcit. În România, am cunoscut un fotbalist destul de cunoscut. Nu a fost o experiență atât de plăcută, dar am încercat să iau părțile bune din relație, m-am gândit că nu l-am întâlnit întâmplător. Venea după o perioadă dificilă din viața lui, nu mai profesa, la un moment dat s-a mutat la mine și avea pretenția să-l înțeleg că trece printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, însă el doar mă mințea și suferea după fosta relație și nu reușea să treacă peste ea. Mereu îmi spunea că femeile sunt pe interes. Mama mea nu a fost de acord cu această relație, îmi spunea că merit un băiat de seama mea, cu aceleași principii, să aibă o facultate. Relația a durat câteva luni, după ce ne-am despărțit el a încercat să îmi mai scrie, dar nu i-am mai răspuns, pentru că mi-am dat seama că nu știe ce vrea de la viață”, a povestit tânăra.

Cum trebuie să arate viitorul soț al Biancăi: “înalt, respectuos, să aibă un stil anume de a se îmbrăca”

Tânără se descrie ca o fire prietenoasă, care se vede în ipostaza de soție calmă și iubitoare, însă are pretenția să nu fie mințită sau înșelată: “Sunt o persoană prietenoasă, nu am uitat de unde am plecat, de asta am și revenit în România, pot să mă adaptez oricărei situații, însă mereu o să-mi spun punctul de vedere atunci când va fi cazul. Viitorul meu soț aș vrea să fie înalt ca mine, să aibă un stil anume de a se îmbrăca, să fie respectuos, să semănăm cât de cât, pentru că din punctul meu de vedere două persoane predestinate seamănă și fizic, și caracterial. Îmi doresc să nu mă mintă, să nu mă înșele, să nu mă abuzeze fizic sau verbal, să mă facă să mă simt femeie, să fiu numai a lui. Iubire infinită pentru mine ar înseamna să aibă ochi pentru mine. Dacă viitorul meu partener ar dori să locuim cu părinții, aș fi de acord, dar nu să stăm o viață cu părinții lui sau ai mei. După părerea mea, două persoane care vor să-și întemeieze o familie nu trebuie să asculte nici de părinți, nici de prieteni, ci să fie doar ei. Dacă nu m-ar plăcea mama viitorului soț, aș încerca să aflu de ce nu mă place și să găsesc o cale de mijloc pentru a comunica. Eu cred că o să mă înțeleg bine cu mamele băieților”, a spus Bianca.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

19 COMENTARII

  1. Dupa comentarii se vede de ce a plecat din Vaslui. Cocalari si prosti cat cuprinde. Acum intelegeti de ce pleaca multi?
    Valenari, muntenari, idioti, o gramada de frustrati si rapanosi. Ti-e si greata sa iesi in oras , cand îi vezi.

    • Ia mai dute-n p#£@ noastra, emancipato sau emancipatule. Toate panaramele ajung la TV iar oamenii decenti si care chiar au ceva de zis sunt dati la o parte sau tinuti legati. Sictir!

  2. Emisiuni de toată jena. Doar clasa sociala de cea mai joasa speță se poate uita la asa porcarii! Rusine realizatorilor, rusine participanților, rusine celor care vizionează! Daca in 2023 se pot face asemenea emisiuni atunci este o dovada in plus ca ne meritam locul codaș la capitolul evolutie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.