24.3 C
Vaslui
01-iul.-2022

O vasluiancã si frumoasã si desteaptã, ambasadoarea României peste hotare! | FOTO | VIDEO

SUCCES… „Am defilat cu mândrie reprezentând România în portul popular, îmbrãcând creatiile stilistei Liliana Larisa Crãciun”, spune Bianca Manolache, tânãra din Vaslui, care, de curând, a cucerit titlul de „BEST LOOK WORLD”, la una din cele mai importante concursuri internationale de frumusete, desfãsurat anul acesta în Albania. Bianca a studiat în Italia, acolo unde a fost plecatã mai multi ani alãturi de mama ei. A obtinut licenta în Jurnalism, iar în prezent lucreazã ca specialist în Comunicare într-o companie din Iasi, însã pasiunea pentru modeling nu a lãsat-o deoparte. E bucuroasã cã poate reprezenta cu succes locurile natale si povesteste cã nu este concurs international la care sã participe si sã nu împãrtãseascã tuturor celor întâlniti în aceste competitii de anvergurã, despre cât de frumoasã si mândrã este România, cu traditiile si locurile sale binecuvântate.

O vasluiancã de 27 de ani, Bianca Manolache, plecatã de la 9 ani din orasul natal, a devenit un fotomodel de succes peste hotare, cu rezultate admirabile în competitii din strãinãtate! Bianca a plecat din Vaslui în Italia, împreunã mama ei. Acolo si-a terminat studiile în limba italianã. A absolvit Liceul „Leonadro Da Vinci” din Maccarese, apoi a studiat Jurnalismul la Sapienza Università di Roma, iar apoi Scoala de Stewardese la  Universifly – Flight Attendant School. De aproximativ un an s-a întors în România, din cauza pandemiei, în prezent lucrând pentru o firmã italianã cu sediul în Iasi. Nu s-a despãrtit însã de Vaslui, continuând sã locuiascã în orasul natal. Pasiunea pentru modeling o are de aproximativ 8 ani, fiind frumoasã, dar si inteligentã, calitãti extrem de necesare în acest domeniu deloc usor, în ciuda aparentelor.

„Am fãcut parte dintr-o agentie de modã, unde m-au chemat la diferite fashion week-uri si prezentãri de modã. Am fãcut poze pentru o revistã internationalã în Venetia luna trecutã, care se numeste <<Vip Albania>>. Am participat la defilãri în Italia precum Rome Bridal Week la Roma, la Milano International Fashion Week 2021 în octombrie, la Taormina International Fashion Week, în august 2021, si la International Fashion Week Dubai 2021, unde au fost prezenti printi din Brahain, printul Dubaiului, designeri faimosi precum Garrimon Rofeos. În Sicilia, în Taormina, de asemenea am defilat pentru designeri cu presigiu international, precum Suzana Peric, Cristina Adelaida Nichifor, Baira Tolgonai din Kirghizistan. Ultimul concurs la care am participat a fost în Albania, MISS SUMMER WORLD, unde am fost Ambasadorul României.  Am participat 30 de fete si am luat premiul de BEST LOOK WORLD. Am ajuns printre primele 10 finaliste, ceea ce înseamnã cã mã caracterizez prin elegantã si unicitate”, a precizat pentru cititorii nostri, Bianca Manolache.

Cum s-a prezentat Bianca la acest faimos concurs! S-a mândrit cã este vasluiancã!

<<Bunã, mã numesc Bianca si sunt nãscutã în Vaslui, însã de micã am plecat în Roma, Italia mai precis, acum 18 ani, însã de câteva luni am revenit în România momentan.  Cariera de model am început-o acum 5 ani si, pe zi ce trece, am avansat în acest domeniu .Initial am fãcut parte din Agentia de Modele Russian Model Management din Roma, unde mi-am desfãsurat activitatea de model defilând la diferite evenimente de modã cum ar fi „Roma Bridal Week”. Apoi, încetul cu încetul, am progresat participând la diferite Fashion Weekuri Internationale de prestigiu, precum: Taormina international Fashion Week 2021, în frumoasa Sicilie, unde am defilat pentru designeri din toate colturile lumii alãturi de modele renumite. Pe lângã faptul cã am urcat pe podium pentru stilisti de renume precum Suzana Peric, Baira, Clavon Leonard, Walletty etc…au rãmas niste legãturi foarte puternice si cu modele ce au participat la eveniment. De asemenea, am participat la Milano International Fashion Week, Iasi Fashion Week, Timisoara Fashion Week si Dubai International Fashion Week, unde de asemenea au fost prezenti stilisti de rang international si spectatori de acelasi calibru (precum diferiti printi si printese din Orient). Am defilat cu mândrie reprezentând România în portul popular, în creatiile stilistei Liliana Larisa Crãciun, de asemenea am defilat în rochie de mireasã si am avut plãcerea sã fie prezentã si cea mai importantã televiziune de Fashion: Fashion Tv. Am fãcut parte de asemena din revista de modã italianã „Di Magazine” iar acum cu drag particip pentru Elena Rodica Rotaru, ce face parte din lumea modei de foarte multi ani.”, s-a prezentat la ultimul concurs Bianca Manolache.

Asa cum am mai spus, Bianca a participat în luna mai a.c. la un concurs de Miss World, mai precis MISS SUMMER WORLD, unde a fost Ambasadorul României.  Au participat 30 de fete din toatã lumea, iar Bianca Manolache a câstigat premiul de BEST LOOK WORLD, asta însemnând cã a ajuns printre primele 10 finaliste, iar tinuta ei s-a caracterizat prin elegantã si unicitate. În prezent, Bianca lucreazã la o firmã Italianã din Iasi, deoarece stie limba foarte bine si vine constant în Vaslui, unde locuieste. De fapt, ea lucreazã mai mult de acasã. Am stat mult de vorbã cu Bianca, o tipã extrem de volubilã si, ca sã vã dezvãlui un mic secret, este … jurnalist! Nu a început încã sã practice aceastã frumoasã si dificilã meserie, dar a luat în calcul pe viitor sã scrie la un ziar din judetul Vaslui. Pe lângã jurnalism, Bianca a fãcut si scoala de stewardese, îI place mult sã cãlãtoreascã, deoarece „lumea ta se vede altfel, dacã poti sã vezi si altceva în afarã de locurile tale natale si tara ta”, mi-a mãrturisit Bianca. În place muzica, iesitul cu prietenii, dar cel mai mult îi place … sã cãlãtoreascã.

„Eu am vrut sã mã întorc acasã la Vaslui, pentru cã nu am uitat de unde am plecat si aici vreau sã muncesc, pentru orasul meu si tara mea.”, a spus Bianca Manolache.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here