spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Oamenii au leșinat la cozile pentru depunerea buletinelor de vot. La Craiova s-au și îmbrâncit să treacă peste rând

- Advertisement -

Incidente în lanț la Biroul Electoral Central de la Craiova. Mai multe persoane s-au îmbrâncit după ce și-au pierdut răbdarea așteptând să predea sacii cu voturi. Unuia dintre cei implicați i s-a făcut rău după incident. Și în sectorul 2 al capitalei, un președinte de secție de votare a avut nevoie de ambulanță.

Sunt puține secții de votare în județul Dolj care au depus buletinele de vot – 150 din 1.000. Sunt foarte multe procese verbale greșite și trebuie refăcute, de aceea procesul durează atât de mult, spun reprezentanții prefecturii. Aceasta, în condițiile în care la Craiova sunt 35 de grade, iar oamenii stau afară, pe caniculă, așteptând să predea sacii cu voturi. Unii dintre ei spun că așteaptă de mai bine de 10 ore. Mai multor oameni li s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția ambulanței. Două persoane au fost duse la spital după ce una dintre acestea s-a îmbrâncit cu alți membri ai comisiilor pentru a ajunge mai repede să predea buletinele de vot. I s-a făcut rău și a fost dus la spital.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/alegeri-locale-2024/oamenii-au-lesinat-la-cozile-pentru-depunerea-buletinelor-de-vot-la-craiova-s-au-si-imbrancit-sa-treaca-peste-rand-2822537

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.