18.2 C
Vaslui
03-oct.-2022

„Oamenii sã meargã la vot si sã aleagã omul, pe 9 decembrie”

- Advertisement -

Bilantul unui candidat serios si responsabil

Iancu Arcãlianu, candidatul ARD la Colegiul Senat Vaslui, este pe ultima sutã de metri de campanie. A discutat, în medie, cu câteva sute de persoane în fiecare zi a campaniei sale electorale, oameni care au aflat ce ar dori sã facã dacã va fi votat senator si care au cunoscut un om care pune binele tuturor mai presus de interesele sale personale. „Aceastã campanie m-a definit ca om politic si pot sã spun cã, prin ceea ce am fãcut în ultimele sãptãmâni, am primit botezul meu ca politician judetean si national. Sunt si rãmân un om care doreste sã facã politicã pentru si în folosul oamenilor si care îsi doreste sã schimbe impresia electoratului despre politicieni, parlamentarii lor”, explicã Arcãlianu, care asteaptã destul de linistit votul vasluienilor din ziua de 9 decembrie.

„Chiar dacã vasluienii nu-mi vor da votul pe 9 decembrie, le transmit cã au câstigat de partea lor un om care va fi alãturi de ei si în urmãtorii ani, la bine si la rãu. Sunt un om care nu va mai accepta mãsuri politice care duc la suferintã, indiferent ce partid sau aliantã le vor promova. Dacã vasluienii vor avea încredere în mine si vor dori sã aibã un senator asa cum meritã, eu la spun cã greul va începe dupã constituirea noului Parlament, când mã voi bate pentru fiecare proiect al colegiului meu. Va urma un an 2013 foarte greu, trebuie s-o recunoastem si indiferent cine va conduce tara vor trebui luate mãsuri care sã nu afecteze în mod direct cetãtenii”, explicã Iancu Arcãlianu. Acesta sustine cã politicienii vor trebui sã gãseascã solutii pentru depãsirea crizei care se face tot mai simtitã. „Voi milita, dacã voi ajunge în Senat, pentru o nouã lege a salarizãrii, atât în sistemul public, cât si în cel privat, voi lupta pentru majorarea punctului de pensie, astfel ca pensionarii sã ducã un trai decent, cum meritã dupã o viatã de muncã, si voi fi un sustinãtor al celor care se aflã într-o situatie delicatã. Nu voi încuraja nemunca, lenea si dezinteresul si împreunã cu autoritãtile locale si judetene voi face acel parteneriat proclamat de toti politicienii, prin care sã promovez proiectele zonei. Vreau ca atât zona ruralã, cât si cea urbanã sã se dezvolte pe baza unor proiecte bine realizate si la finele celor patru ani de mandat, dacã voi fi ales, sã spun cã mi-am fãcut datoria si putem gândi continuarea proiectelor”, mai afirmã Iancu Arcãlianu.

„Ce au fãcut candidatii acestia în ultimii opt ani?”

„Toti candidatii au iesit în aceastã campanie si au spus cã au stat de vorbã cu alegãtorii în localitãtile judetului, pentru a cunoaste alegãtorii, pentru a-si promova proiectele, dar eu mã întreb: ce au fãcut în ultimii opt ani alesii care provin din judet, pentru cã atunci când ajungi parlamentar ar trebui sã ajungi timp de patru ani prin colegiul tãu? Ar trebui sã tii legãtura cu oamenii, cei care te-au ales, prin intermediul administratiei locale, în asa fel încât o parte din problemele cetãtenilor sã-si gãseascã rezolvarea prin proiectele legislative. Câti parlamentari fac asta? Alegãtorii trebuie sã caute rãspuns la aceste întrebãri si sã voteze pe 9 decembrie dupã cum le dicteazã constiinta”, spune candidatul la Senat Vaslui. Proiectele lui Arcãlianu? Multe si interesante. Lipsa locurilor de muncã este principala problemã a zonei. La Negresti s-ar putea deschide o fabricã de confectii, în colaborare cu un investitor care ar putea sã creeze 500 de noi locuri de muncã. Un alt investitor ar fi dispus sã facã în judet 1.000 de containere maritime la fabrici din Negresti si Vaslui, iar Arcãlianu a fãcut deja primele demersuri pentru aducerea acestor comenzi în judet.

„Urez vasluienilor Sãrbãtori fericite”

„La nivelul comunelor, as dori sã deschidem câteva centre de colectare si valorificare a produselor agricole si alimentare. S-ar putea crea mici întreprinderi de prelucrare a produselor agricole si zootehnice, prin atragerea de investitori. Mã gândesc si la tineri, pentru care as dori sã promovez proiecte legislative care sã-i ajute, atât pe ei, cât si pe angajatori, care ar primi facilitãti pentru angajarea tinerilor pe o perioadã de doi ani. Mai sunt multe proiecte pe care le am în vedere. Oamenii trebuie sã participe la vot, pe 9 decembrie, indiferent de optiunea lor politicã, pentru cã este un drept câstigat cu multe sacrificii la Revolutie. Le doresc vasluienilor sã voteze omul, nu partidul. Sã voteze acea persoanã care cred cã va fi alãturi de ei timp de patru ani, sã nu astepte pe urmã un mandat întreg pentru a-l sanctiona apoi pe acel parlamentar care nu a fãcut nimic pentru ei. Urez vasluienilor un final de an bun, Sãrbãtori fericite si speranta cã anul 2013 va fi mai bun” – Cu stimã, al dvs. candidat, Iancu Arcãlianu, candidat Colegiul 1 Senat Vaslui

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.