24.4 C
Vaslui
28-iun.-2022

Oana Lovin a izbucnit în lacrimi: despre videochat și lupta cu cancerul

Așa cum v-am promis, publicăm cea de-a doua parte a interviului pe care l-am realizat cu celebra Oana Lovin, prezentatoare la Metropola TV. Mulți dintre voi o cunoașteți de la tv, de la proteste, ori sigur ați auzit despre scandalul care a izbucnit, în urmă cu câțiva ani, în care s-a aflat că a făcut videochat.

Dezinvoltă, foarte stăpână pe sine, cu o asumare 100% a lucrurilor pe care le face, Oana Lovin a vorbit deschis, chiar foarte deschis, despre cea mai grea perioadă din viața ei, cum a ajuns să facă videochat și care au fost motivele ce au dus la această decizie care i-a influențat total viața.

Cum a ajuns Oana Lovin să facă videochat?

În prezent, Oana Lovin este prezentatoare tv, dar și o activistă care luptă pentru drepturile oamenilor. În trecut, la 19 ani, când era la începutul vieții, tânăra, forțată de împrejurări, a ales să facă videochat. Un subiect pe care îl discută oricând. Cea mai sensibilă parte a interviului nostru cu Oana Lovin, moment în care i-am atins o coardă sensibilă, a fost când am întrebat-o de familia ei, neajunsurile și situația financiară precară care au destabilizat persoanele dragi, astfel și momentul decisiv în ceea ce privește viitorul ei în videochat…https://click.ro/interviu-click/oana-lovin-a-izbucnit-in-lacrimi-dupa-ce-a-636300.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here