25.5 C
Vaslui
29-iun.-2022

Oana Roman nu mai face nuntă cu Marius Elisei!

Oana Roman nu se grăbește să mai facă nuntă mare cu Marius Elisei! Deși după ce s-au împăcat, fiica fostului premier al României era foarte entuziastă și a promis că va face o nuntă cu o reînnoire a jurămintelor în fața lui Dumnezeu, acum s-a răzgândit subit.

Oana Roman a divorțat de Marius Elisei la notar, după care cei doi au împăcat și au decis să îngroape securea războiului. Acum în căsnicia lor curge la lapte și miere, iar Oana își propusese inițial să facă o reînnoire a jurămintelor la biserică alături de Marius Elisei.

A vorbit, la un moment dat, chiar și despre o nuntă, unde intenționa să îmbrace, din nou, rochia de mireasă, pentru că, pur și simplu, la prima nuntă nu a fost pe deplin satisfăcută de rochia creată chiar de sora ei, Catinca.

Oana Roman: „Mergem doar noi doi de mână la biserică!”

Inițial, Oana Roman a dat vina pe pandemie și a spus că de îndată ce acesta se va termina va urma o nuntă ca-n povești. Acum însă, că s-au ridicat restricțiile, fosta prezentatoare tv s-a răzgândit…https://click.ro/interviu-click/oana-roman-nu-mai-face-nunta-cu-marius-elisei-de-637382.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here