17.6 C
Vaslui
06-iul.-2022

Oana Zăvoranu, dezlănţuită. O face praf pe Adela Popescu: «Măi, vedeto»

Oana Zăvoranu este recunoscută pentru replicile sale acide şi pentru faptul că nu menanjează niciodată nicio vedetă sau persoană publică din România. Nu a scăpat de „gura” Oanei nici Adela Popescu, care a fost luată în colimator pentru că publică clipuri în care vorbeşte despre scutece.

Oana Zăvoranu a declarat, în repetate rânduri, că nu suportă persoanele publice care primesc tot felul de lucruri gratis, în schimbul promovării unor branduri şi pe care le numeşte „mocangişti”. Au fost luaţi la rând Gabriela Cristea şi Tavi ClondaDaiana Anghel, Adelina Pestriţu, iar acum Adela Popescu a avut „onoarea” să fie „certată” de Oana.

Totul a pornit de la faptul că Adela a publicat mai multe clipuri pe InstaStory, în care recomandă nişte scutece. Oana a fost deranjează de faptul că soţia lui Radu Vâlcan nu a scris că e vorba de un parteneriat plătit, dar şi de ceea ce consideră ea a fi o situaţie ridicolă, în care Adela vorbeşte despre bebeluşii care fac caca, de parcă mamele nu ar ştii că asta se întâmplă…https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/oana-zavoranu-dezlantuita-o-face-praf-pe-adela-636209.html

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here