spot_img
32.2 C
Vaslui
19-iun.-2024
spot_img

Obiectiv: Campionatul

- Advertisement -

ÎNCREDERE… Cele trei victorii consecutive le-au dat aripi fotbalistilor vasluieni, care se gândesc din nou la titlu, mai ales dupã ce în aceastã rundã mai multe contracandidate s-au încurcat neasteptat. Finantatorul echipei mizeazã pe linistea si atmosfera bunã din vestiar în încercarea de a depãsi performanta înregistratã sezonul trecut.

FC Vaslui a profitat din plin de aceastã etapã, si gratie victoriei obtinutã pe teren propriu contra Brãnestiului, s-a apropiat si mai mult de prima treaptã a podiumului Ligii I. Înfrângerea Stelei si egalurile Timisoarei si Otelului i-au fãcut pe „galben-verzi” sã se gândeascã din ce în ce mai serios la mult râvnitul trofeu de campioanã. Si pe bunã dreptate, mai ales cã aceastã editie de campionat, pe cât de echilibratã pare, pe atât de slabã este. Coltii „granzilor” nu mai înspãimântã pe nimeni, iar echipele puternice de provincie par si ele sã traverseze perioade mai putin faste. De acest lucru este constient si patronul echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu, cel care, desi nu o declarã public, îsi doreste sã întreacã performanta înregistratã anul trecut. Dacã la începutul sezonului Vasluiul era candidatã la titlul de „deziluzia Ligii I” , odatã cu debarcarea lui Lopez Caro si instalarea lui Viorel Hizo, „galben-verzii” si-au regãsit linistea si au intrat din nou în cãrti pentru sefia clasamentului. Finantatorul echipei mizeazã tocmai pe acest aspect, si sperã ca prin concentrare fotbalistii sãi sã aibã continuitate: „Avem o liniste totalã la Vaslui, asa cum nu am mai avut de mult. Echipa are toate argumentele sã se concentreze pe joc si sã facã în continuare ceea ce trebuie.”

„Campionatul este foarte strâns”

„Sunt sapte-opt echipe care oricând pot ajuge în fatã. Campionatul este foarte strâns în continuare. Nu cred cã cineva îsi închipuie cã CFR, spre exemplu, a cedat în lupta pentru titlu.” – Viorel Hizo.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.