spot_imgspot_img
6 C
Vaslui
23-apr.-2024

OBSTACOLE CU FLUIER

- Advertisement -

FC Vaslui a beneficiat de doar douã penalty-uri în 26 de etape

RÃBUFNIRE Protestele oficialilor FC Vaslui la adresa arbitrilor sunt perfect îndreptãtite, formatia “galben-verde” fiind una dintre cele mai “vânate” de arbitraj în aceastã editie de campionat. Într-un clasament al loviturilor de pedeapsã acordate, elevii antrenati de Viorel Hizo se aflã pe ultima pozitie, cu doar douã penalty-uri primite în 26 de etape. În tot acest timp, vasluienii au fost sanctionati cu cinci astfel de lovituri.

Miza extrem de mare ce pluteste deasupra actualei editii de campionat si distanta micã între echipele din fruntea clasamentului fac ca orice decizie a arbitrilor sã aibã urmãri. Dacã pânã acum “galben-verzii” nu au protestat la adresa “fluierasilor”, penalty-ul primit cu Gloria Bistrita i-a fãcut pe acestia sã îsi iasã din minti. Este cea de-a treia decizie împotriva Vasluiului, în doar sase etape, dupã ce la Brasov am primit un gol din offside, iar la Galati am avut un penalty, mult mai evident decât cel fãcut de Cânu, runda aceasta.

Ultimii în topul penalty-urilor primite

FC Vaslui a primit sezonul acesta doar douã lovituri de pedeapsã, fiind pe ultima pozitie într-un clasament al penalty-urilor acordate. Singurele astfel de lovituri au fost primite în etapa a treia, în deplasarea de la Universitatea Cluj, si în runda a sasea, atunci când “galben-verzii” au pierdut cu 2-1 la Urziceni. În 26 etape, vasluienii au beneficiat de doar de douã penalty-uri, timp în care au fost sanctionati de cinci ori cu cu astfel de lovituri.

“E dificil sã joci asa”

La finalul jocului de la Bistrita, Martins Adailton nu a mai rezistat si a criticat si el arbitrajul lui Deaconu. Brazilianul a spus cã nu a fost penalty la Cânu si cã echipei sale îi este dificil sã joace tot timpul în conditii potrivnice. “Nu este penalty si aici se dã penalty. Se întâmplã tot timpul împotriva noastrã, e dificil sã joci asa,” a declarat Adailton.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.