Ochiul soacrei la CTP Iași. În permanență totul este supravegheat, iar fiecare mișcare este înregistrată! De unde a plecat toată „nebunia”

La Dispeceratul Central al Companiei de Transport Public Iași se monitorizează traficul din stațiile de autobuz și tramvai, cu ajutorul camerelor de luat vederi. Montarea camerelor de supraveghere a început din anul 2012. În prezent, în Iași sunt peste 30 de camere cu ajutorul cărora stațiile de transport public din Iași sunt monitorizate, iar când este necesar, traseele aglomerate sunt suplimentate

În anul 2012, Compania de Transport Public în Comun Iași (CTP) a început montarea a 32 de camere de supraveghere în principalele stații de transport public din Iași și capetele de line. Rolul camerelor este acela de a monitoriza și fluidiza traficul autobuzelor și tramvaielor. În funcție de evenimentele petrecute în trafic, accidente sau blocaje, numărul mijloacelor de transport este suplimentat. Camerele de luat vederi se află în: Târgu Cucu, Podu Roș 1, Rond Copou, Tehnopolis, Frigorifer, Selgros, Universitate, Bloc Carmen, Tudor Vladimirescu, Canta Rond Tramvai, Păcurari Bloc Gama, Pod Alexandru cel Bun Rond 28, Gară, Dacia Rond Tramvai, Moldova Stație de autobuz, Baza 3, Doctor Savini, Rond Podul de Piatră, Stație Fidelio, Nicolina, Bucium Capăt, Piața Unirii, Doi Băieți stație de autobuz, Fundație Rond, Ciurea stație de autobuz, Rond 11, Lidl Mircea, CUG Vechi, Dancu Rond Tramvai, Podu Roș, Zimbru Rond și Țesătura stație de tramvai.

„Suntem câte o persoană pe tură care supraveghează aici, se lucrează în două ture non-stop, dar după ora 23:00 nu mai circulă autobuzele. Oamenii se plâng că așteaptă, dar avem unele evenimente care nu țin de noi. Nu este zi să nu fie accident pe linia de tramvai. Se lovesc două autoturisme pe linia de tramvai în Nicolina, ce fac? Nu am ce să fac. Vatmanul mă anunță imediat, dar eu nu am ce face decât să încerc să mai pun un autobuz care să circule pe acolo, dar tramvaiele tot stau și călătorii așteaptă”, a precizat Cătălin Anastasiu, integralist Dispeceratul Central CTP.

Peste 40 de sesizări în ultima săptămână

Zilnic, ieșenii sunt nemulțumiți de condițiile transportului public în comun! În ultima săptămână, de pe data de 3 martie 2021 până pe 10 martie 2021, au fost făcute 41 de sesizări cu privire la timpul mare de așteptare în stație și supraaglomerarea mijloacelor de transport. Compania de Transport Public are peste 100 de autobuze, 320 de șoferi, 44 de tramvaie și 180 de vatmani care străbat zilnic străzile Iașului. Ultimele angajări s-au făcut la începutul anului 2021 și au fost angajați 4 șoferi de autobuz. CTP dă vina pe traficul ieșean pentru întârzieri și aglomerație. …https://www.bzi.ro/ochiul-soacrei-la-ctp-iasi-in-permanenta-totul-este-supravegheat-iar-fiecare-miscare-este-inregistrata-de-unde-a-plecat-toata-nebunia-4144854?utm_source=website&utm_medium=deschideri
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ