Oferta educațională a Liceului Teoretic “Emil Racoviță” pentru anul școlar 2021-2022

PROFILURI… Oferta de anul acesta a Liceului Emil Racoviță include un total de șapte clase, dintre care patru destinate profilului uman.

EDUCAȚIE… Liceul Teoretic “Emil Racoviță” așteaptă cu nerăbdare să-și întâlnească viitoarea generație care îi va trece pragul, începând din toamna acestui an. Astfel, a fost lansată deja oferta educațională pentru elevii entuziaști, care au început să se gândească la ce liceu își doresc să-și continue studiile. Elevii interesați să urmeze cursurile acestui liceu trebuie să știe că pot alege dintr-o varietate de specializări, în funcție de preferințe. Anul acesta, pentru profilul real sunt puse la dispoziție 3 clase, a câte 26 de elevi. Două dintre aceste clase sunt rezervate celor de la specializarea Științe ale naturii, iar o clasă este destinată celor care vor urma specializarea Matematică-informatică. În ceea ce privește profilul uman, acestuia îi sunt alocate patru clase, mai exact două de Științe sociale și două de Filologie.

Liceul Teoretic “Emil Racoviță” a dezvăluit oferta educațională pentru anul școlar următor, 2021-2022. Astfel, se intenționează formarea a șapte clase, dintre care 3 pentru profilul real și 4 pentru profilul uman.

Elevii care optează pentru profilul uman vor putea alege între trei limbi străine. Mai exact, cei care doresc să urmeze specializarea filologie vor putea decide între a aplica pentru clasa de intensiv engleză sau a aplica pentru clasa de intensiv spaniolă. De asemenea,

una dintre clasele specializării Științe sociale va fi destinată elevilor pasionați de franceză. Elevii care doresc să aplice pentru profilul real, dar totodată își doresc să învețe și o limbă de circulație internațională, pot opta pentru clasa de Științe ale naturii – intensiv germană. În total, profilului real îi vor fi alocate 3 clase. O scurtă prezentare a liceului o găsiți în videoclipul postat pe pagina oficială a liceului: http://lervs.ro/2021/03/21/oferta-educationala-2020-2021/
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ