23.6 C
Vaslui
02-iul.-2022

Oferte pentru jucãtori

Liga 3

DORITI… Sporting Juniorul Vaslui, locul 7 în sezonul 2021-2022 al Ligii 3, a intrat în vacantã. Jucãtorii pregãtiti de Costel Ilie se vor bucura de zilele libere si vor reveni la antrenamente la începutul lunii iulie. Conducerea clubului vasluian lucreazã pentru completarea lotului, însã trebuie sã reziste si câtorva oferte pentru fotbalistii sãi.

Portarul Alexandru Dohotariu si fundasul Stefan Stefanovici, ambii nãscuti în anul 2002, sunt doriti în Liga 2, la Politehnica Iasi. Însã, din informatiile noastre si alti jucãtori se aflã pe lista altor cluburi din tarã. „Galben-verzii” au încheiat sezonul 2021-2022 al Ligii 3 pe locul 3 în play-out, 7 la general, cu 37 de puncte. Mijlocasul Auras June este golgheterul echipei vasluiene în sezonul recent încheiat, cu 7 goluri marcate, fiind urmat de Vali Hagiu, 5 goluri, Octav Cracea si Marian Ciubotaru, ambii cu câte patru reusite. Au mai marcat Robert Albu, Vlad Mocanu (câte douã goluri), Iustin Oblesniuc, Gelu Grigoras, Leonid Gherase, Bogdan Baciu, Stefan Stefanovici si Ionut Ailenei, câte un gol. Noul sezon al Ligii 3 va începe pe 27 august. În Cupa României, echipa vasluianã va intra direct în turul 1, dupã disputarea meciurilor din faza regionalã.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

1 COMENTARIU

  1. Pacat de titlu… Innce constau ofertele??? Mai exact… Detalii/ jucator. Acorduri din partea echipelor, a jucatorilor. Valoare transfer. Ce drak?? Atat de scumpi la vorbă sunteți?? Astea sunt articole sportive? Pfffff
    Camd faceti angajari sa ma contactati 😀😀

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here