Off-Road Bârlad, rezultate bune la Cupa „Mărțișoare de noroi” de la Sărata Monteoru (FOTO)

ANTRENAMENTE… Cupa „Mărțișoare de noroi”, care s-a desfășurat în perioada 26 – 28 Martie, la Sărata Monteoru, județul Buzău, a adus la start 100 de echipaje. Off-Road Club Sportiv Bârlad a fost prezent la Cupa Mărțișoare de Noroi cu 6 echipaje la toate categoriile.

Deși nici un echipaj nu a prins podiumul, bârlădenii s-au clasat pe locuri destul de onorante. La Clasa OPEN, pilotul Lulu „Căpitanul” Pîslaru și copilotul Ciprian Macsim, au obținut locul 8 din 11 echipe participante. O altă echipă formată din Ionuț Cătălin Pahone – pilot și Andrei Negruț – copilot, au ocupat locul 6 din 17 echipe prezente la Clasa Standard A. La următoarea clasă, Standard B, au participat patru echipaje din Bârlad. În total la această clasă au participat 21 de echipaje din țară, iar bârlădenii au fost printre cei buni. Primul echipaj și cel mai bine clasat, a fost format din Constantin Samoilă – pilot și Narcis Dumitrașc- copilot, care au ocupat locul 6, iar echipajul format din pilotul George Corodescu și copilotul Mihăiță Apostoleanu, au ocupat locul 12. Un alt echipaj, format din Mădălin Gheorghiu – pilot și Creangă Leonard – copilot, a ocupat locul 13, iar ultimul echipaj bârlădean format din pilotul Marius Răianu Iamandi și copilotul Vasile Costel Anton, au ocupat locul 14.

Urmează Cupa  GPS Adventure 2021- powered by GTC Auto, ultimul antrenament înainte de prima etapă a Campionatului Național de Off-Road 2021, care va avea loc la Sighișoara.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ