Ofiţeri americani: Armata SUA, sabotată de extratereştri

Armata americană a fost sabotată de extratereştri! Sunt dezvăluirile incredibile ale mai multor ofiţeri americani, care susţin că OZN-urile le-au monitorizat bazele aeriene şi au dezactivat chiar rachetele nucleare. Şase ofiţeri americani în rezervă au susţinut o conferinţă de presă prin care au încercat să demostreze existenţa extratereştrilor, dar şi complicitatea guvernului american.

Căpitanul Robert Salas a fost în multe rânduri martorul unor astfel de evenimente
. A început să vorbească abia în ultimii ani.

Una dintre cele mai importante mărturii a fost cea a colonelului Charles Halt. De-a lungul anilor, a primit rapoarte şi a ascultat declaraţii dintre cele mai curioase ale soldaţilor pe care îi trimitea să verifice activitatea OZN-urilor.

“Au spus că nava era triunghiulară, cu laturile de 3 metri. Era construită dintr-un metal de culoare închisă şi avea însemne ciudate. Am analizat-o un timp, apoi foarte repede şi silenţios a dispărut cu o viteză foarte mare”, povesteşte colonelul.

Ipoteza că extratereştrii ar sabota arsenalul nuclear al ţării i-a pus pe gânduri pe mulţi americani. Iar teoria este susţinută de 120 de foşti militari, majoritatea cu grade înalte în armata Statelor Unite.

Sunt dezvăluiri care au dovedit, în primul rând, că nu suntem singuri în Univers. Şi că, pentru mulţi militari americani, extratereştrii nu mai sunt un mister.

Antena 3
2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ