spot_img
15.7 C
Vaslui
03-iun.-2023

Omagiu pentru Nicolae Ceauşescu, pe autostrăzile din Italia. Cum a fost surprins un TIR din Suceava: Noi ce-am construit, voi nu reuşiţi să daţi cu var!

spot_imgspot_img
- Advertisement -

Un TIR cu număr de Suceava a fost filmat în timp ce se deplasa pe autostrăzile din Italia. Nimic inedit până aici, însă diferenţa o face fotografia lui Nicolae Ceauşescu care este imprimată pe uşile din spatele remorcii.

Omagiu pentru Nicolae Ceauşescu, pe autostrăzile din Italia. TIR-ul care face reclamă dictatorului a fost filmat în timp ce se deplasa pe o şosea din Italia.  În imaginile video publicate pe Facebook se vede că pe uşile din spatele remorcii este imprimată o fotografie uriaşă a dictatorului.

VIDEO

Imaginea este însoţită de mesajul ”Noi ce-am construit / Voi nu reuşiţi să daţi cu var”. Autotrenul are numere de Suceava. Clipul s-a viralizat. A fost distribuit de peste 4.000 de persoane. Pe de altă parte, postarea are doar 10 comentarii, cele mai multe laudative la adresa mesajului care a fost imprimat peste uriaşa fotografie a dictatorului.
- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.