spot_imgspot_img
6.5 C
Vaslui
26-feb.-2024

Omul de afaceri Florin Dobârceanu rãspunde acuzatiilor: „nu am ajuns sã fur porumb”!

- Advertisement -

EXPLICATII…Scandalul pornit dupã ce mai multi vânãtori au fost prinsi, cu arma, într-un lan de porumb, dupã lãsarea noptii, ia o nouã întorsãturã. Si asta dupã ce proprietarul tarlalei l-a acuzat pe Florin Dobârceanu de furt. În replicã, acesta spune cã nimic nu este adevãrat, cã altcineva a furat porumbul respectiv si cã, în cauzã a fost deschis separat, un alt dosar penal pentru furt. Întregul scandal a pornit dupã ce Mihai Dãrescu, un fermier din comuna Tanacu, l-a gãsit pe omul de afaceri vasluian si un amic al acestuia în lanul de porumb si l-a acuzat de braconaj la mistreti. În replicã, Dobârceanu a sustinut cã, de fapt, era vorba de o actiune a Asociatiei Judetene a Vânãtorilor si Pescarilor, fãcutã la cererea unui alt fermier care ar fi avut probleme cu porcii mistreti. De asemenea, politistii confirmã existenta unui dosar penal în care se fac cercetãri pentru furt calificat, dar deocamdatã dosarul este abia la început.

Acuzat de cãtre un fermier din comuna Tanacu de furt si de braconaj, Florin Dobârceanu rãspunde acuzatiilor si spune cã nu are nicio legãturã cu porumbul furat si cã braconajul de care este acuzat era de fapt o actiune organizatã de cãtre Asociatia Judeteanã a Vânãtorilor si Pescarilor, la cererea unui fermier care ar fi avut probleme cu porcii mistreti. De asemenea, acuzat cã ar fi furat si porumb, Florin Dobârceanu sustine cã nimic nu este adevãrat si cã, de fapt, altcineva ar fi autorul furtului. «Dupã ce au venit politistii, s-au fãcut controale în masini si, la mine în masinã, nu a fost gãsit nici mãcar un porumb. Nu îmi trebuie si nu am ajuns sã fur porumb din tarlalele oamenilor. Nu am animale, iar copiii mei nu mãnâncã mãmãligã. Mai degrabã îsi cumpãrã mâncare de la fast-food. Pe numele celui care m-a acuzat si m-a si umilit în seara respectivã am fãcut deja plângere penalã. Si nici nu bracona nimeni. A fost o actiune organizatã de cãtre AJVPS în urma reclamatiilor unui fermier din zonã care ar fi avut probleme cu porcii mistreti. Cum fondul de vânãtoare se intersecteazã cu acea tarla, întreprindem astfel de actiuni pentru a nu plãti despãgubiri. Cel care a venit la mine si la prietenul cu care eram în masinã era bãut bine si a început sã facã scandal. Am avut o altercatie destul de nelalocul ei dacã tinem seama cã am fost obligati sã stãm jos, cu furca la gât, mai bine de o orã, pânã au venit ceilalti colegi ai mei si politistii”, sustine Florin Dobârceanu. De partea cealaltã, ancheta politistilor este abia la început si zilele urmãtoare vor fi audiati cei implicati în acest scandal. De asemenea, politistii confirmã deschiderea unui dosar penal pentru furt calificat, iar audierile viitoare vor face luminã în acest caz. Chiar si asa, este posibil ca varianta povestitã de Florin Dobârceanu si proprietarul tarlalei sã fi descoperit, pe lângã vânãtori, si un hot de porumb. „Deocamdatã, astept sã fiu chemat pentru audieri si sã se lãmureascã si problema furtului de porumb. Curios este faptul cã, dupã ce tot scandalul a ajuns în presã, am gãsit tunul pentru speriat mistreti aruncat în tarlaua de porumb”, spune si fermierul implicat în scandal.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

2 COMENTARII

  1. Un alt caz de braconaj care bineînțeles va fi clasat cu ajutorul boierului de ala AJVPS! În scurt timp AJVPS-ul condus de negru va pierde majoritatea fondurilor de vanatoare și băieții buni trag acum cât se poate! Nu va mai rămâne nimic în urma lor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.