-0.6 C
Vaslui
28-ian.-2023

Omul străzii care a scăpat cu viaţă după ce s-a refugiat în sediul Poliţiei din Galaţi în urma unei bătăi crunte

- Advertisement -

Persoana fără adăpost a fost lovită cu pumnii, picioarele şi bucăţi de BCA de către un individ care îl exploatase în trecut prin cerşetorie. Agresorul şi-a urmărit victima până în curtea Poliţiei, iar după ce poliţiştii au intervenit şi l-au dus la spital, a încercat să fugă din oraş cu prietena.

Tribunalul Galaţi l-a condamnat pe Alin Cujbă, un bărbat din Galaţi, la şase ani de închisoare pentru tentativă de omor. În plus, a fost obligat să îi plătească 100.000 de lei ca daune materiale unui om al străzii pe care l-a zdrobit în bătaie. Decizia instanţei nu este definitivă. Anchetatorii au stabilit că, pe 11.08.2021, Cujbă s-a întâlnit cu victima, Marius Valerian Bădărău, în oraş, iar acesta din urmă i s-ar fi adresat obscen, fiind sub influenţa substanţelor psihoactive.

La acel moment, Cujbă nu i-a spus nimic şi nici nu a acţionat violent. Ulterior, în noaptea aceleiaşi zile, însoţit de prietena lui şi de un amic, bărbatul s-a deplasat la o clădire în construcţie din Galaţi, unde ştia că Bădărău doarme.  Cei doi se cunosc demult. Şi Cujbă a fost la un moment dat om al străzii, alternând perioadele când stătea cu părinţii lui sau pe la prieteni. Potrivit procurorilor, Cujbă l-a folosit o perioadă pe Bădărău ca să facă bani din cerşetorie.

Citeste mai mult: adev.ro/rg50am

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.