31.7 C
Vaslui
03-iul.-2022

„Omul zburător” din Franța a căzut de la 15 metri în aer într-un lac în timp ce își prezenta „placa de zbor” la o viteză de 140 kmph

Inventatorul francez Franky Zapata a fost rănit, sâmbătă, după ce a încercat să se ridice în aer pe un dispozitiv artizanal, relatează BBC. Zapata a inventat propriul său „jetpack”, căruia i-a pus numele „flyboard”. Zapata s-a prăbușit cu placa autopropulsată într-un lac în orășelul Biscarosse.

Zapata participa la o expoziție cu noua sa invenție în momentul în care a părut că pierde controlul dispozitivului – el a căzut de la 15 metri direct în lacul Biscarosse.

Bărbatul a fost dus la spital, iar oficialii spun că se recuperează și că viața nu i-a fost pusă în pericol.

Fostul campion de jet-ski a devenit faimos după ce a traversat Canalul Mânecii cu un dispozitiv inventat de el, în 2019.

În clipul video publicat pe rețelele sociale, Zapata poate fi văzut în timp ce se ridică în aer de pe o platformă, se învârte mai mult timp în aer la o altitudine destul de mare, după care pare că pierde controlul și se prăbușește în lac.

Presa franceză a scris că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost scos conștient din lac, iar oficialii au spus, ulterior, reporterilor, că acesta era în stare bună și că se află în observație la spital…https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/omul-zburator-din-franta-a-cazut-de-la-15-metri-in-aer-intr-un-lac-in-timp-ce-isi-prezenta-placa-de-zbor-la-o-viteza-de-140-kmph-1956205

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here