33.1 C
Vaslui
02-iul.-2022

Onoarea lui Will Smith, din nou ameninţată. Ce anunţ a făcut fostul amant al Jadei, soţia apărată cu încrâncenare pe scena Oscarurilor

Will Smith trece iar prin emoţii şi este pus în faţa faptului împlinit, încă o dată. Deşi şi-a apărat soţia de glumele lui Chris Rock, trecutul lor este destul de zdruncinat.

Jada Pinkett Smith a stat cu Will Smith la masă, faţă în faţă, în 2019, când şi-au pus public pe tapet problemele de cuplu şi nesiguranţele venite în urma infidelităţii actriţei diagnosticată cu alopecie.

Acum, în miezul publicităţii negative pe care Will Smith şi-a autodeclanşat-o după ce l-a lovit impardonabil pe Chris Rock pe scena Oscarurilor, fostul amant al Jadei Pinkett Smith promite detalii suculente legate de relaţia sa cu soţia actorului care tocmai a câştigat premiul Oscar. Aproape că ne gândim cu teamă la reacţiile viitoare ale lui Smith. Va fi capabil să gestioneze această situaţie, şi mai delicată? Sau August Alsina a văzut momentul ca pe o şansă grozavă de a se promova, pe principiul că nu există publicitate negativă? Ce are acesta de gând?

Citeste mai mult: adev.ro/r9y2mm

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here