0.5 C
Vaslui
06-dec.-2022

Operatiunea de albire a baronului Uzatu, faza pe tarã, la emisiunea „Cu drag despre România” | PAMFLET

- Advertisement -

Suntem mândri cã trãim în tara lui Uzatu, mai ales cã „avem di tãti”, vorba moldovenilor. Dar stiti cã e o vorbã din popor care spune cam asa: „Prostul dacã-i nu-i fudul, nu e prost destul!”. Ei, asa-i si la noi! Ce s-o gândit mintile luminate din palatul de la Cãntãlãresti ? Cã n-ar fi rãu sã facem si noi o emisiune pompoasã, în care sã le arãtãm si altora cât de sãraci suntem. Si uite asa, a bãgat iar taica Uzatu mâna în lãdoi si a extras din fondul de rezevã niste firfirei pentru ca judetul nostru sã aparã zugrãvit frumos si elegant la o televiziune nationalã, care de curând a lansat un nou format de emisiune, „Cu drag despre România!”

Dacã tot am ratat proiectul „Vasluiul, capitala tineretului”, mãcar sã ne etalãm vedetele din politica autohtonã la „Cu drag despre România”. Miscarea e una interesantã în viziunea celor care fac marketingul politic al lui Uzatu. Pe spatele prostilor care încã mai muncesc în Vaslui, n-ar fi rãu ca scumpii nostri baroni din administratia publicã localã sã-si facã un pic de imagine. Si parcã-i si auzim la TV pe baronul Uzatu sau pe aghiotantul sãu, Dan Material, care o sã spunã cât de mult au fãcut ei pentru dezvoltarea mediului de afaceri si cum au crescut investitiile private din judet, dupã modelul lui Fãt Frumos. Cel mai probabil, o sã-l ia si pe papagalul de serviciu de la Camera de Comert, care o sã sublinieze ca un utecist adevãrat cã fãrã politic, judetul nostru nici nu ar exista. Asa si e, cã doar firmele care duduie acum sunt cele în care politicienii nostri corupti au bãgat banii pe furis prin totul felul de interpusi. Probabil vor mai face deplasarea si trubadurii de serviciu, care vor ridica ode conducãtorului iubit, îmbrãcati în tricouri „Mândri cã suntem vasluieni”. Cã doar turcu plãteste! Ce, nu v-ati obisnuit ca sã plãtim din banii nostri toate aceste paranghelii si la final sã le multumim tot lor ?

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

3 COMENTARII

  1. ziar de cacat arunca sageti si cam atat , dece nu chemati voi televiziunile sa filmeze drumul strategic ,ca e facut de Popica ..dece nu sesizari voi DNA-ul ?

  2. Ne meritam soarta! Nimeni nu l a votat ,dar tot el castiga alegerile! Nici usturoi n a mâncat, nici gura nu i miroase! Asta înseamnă statul acasa în zilele de vot și punerea stampilei pe baza de ulei și orez!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.