spot_imgspot_img
9.3 C
Vaslui
22-apr.-2024

OPERAȚIUNEA MONȘTRII BLEGI | PAMFLET

- Advertisement -

Vã prezentãm astãzi, într-un numãr de colectie, monstrii sacri ai politicii vasluiene moderne. De la stânga la dreapta, se poate observa barba virilã a lui Corneliu Bichinet, ochii frigizi ai lui Dumitru Buzatu si capul trucat al lui Dan Material, poreclit (în mod curios) Cap de Oaie! Este o fotografie foarte elocventã, pusã la dispozitie publicului larg si gras de domnul Bichinet. Pentru un public neavizat, aceastã fotografie poate fi zdrobitor de similarã cu aia în care Dragnea pescuia stiuci cu Grindeanu sau alti prietenasi de baltã. Pentru noi, care suntem exagerat de avizati, poza aratã o realatie nealteratã de timp si politicã, în care doi profesori de filosofie ajung la aceeasi concluzie cinicã, potrivit doctrinei lui Diogene: decât, ca fraierii, într-un butoi de apã, mai bine ca Dragnea si Grindeanu, într-o barcã fãrã apã! Într-o transcedere filosoficã si politicã fãrã bariere lingvistice, Buzatu si Bichinet au ajuns fix ca Dragnea si Grindeanu: douã testicule în aceeasi teacã flescãitã. Nici Viagra nu-i mai salveazã!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

4 COMENTARII

  1. Unul…
    Nici nu știți câtă dreptate aveți. Blatul dintre ăștia și Tătaru merge trăsnet. Ăștia-s de suprafață și…după multe, multe parale.

  2. Așa începe, ușor – ușor, Bichi sa dea in primire.
    A terminat cu visatul cailor, iar acum are in vedere lucruri mari. Dar sunt atât de mari încât, la capabilitatea sa, nu le va putea gestiona, dar vor fi lest (că să vorbim a la Base’) pentru Mitica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.