spot_imgspot_img
2.2 C
Vaslui
21-feb.-2024

Oprescu: Sărăcia e universal valabilă. Să te ferească Dumnezeu de omul care nu mai are ce pierde

- Advertisement -

„Cred că la început oamenii ăştia nu au realizat cum arată un mijloc de furtună financiară. Este aceeaşi mentalitate ca şi la boli, pentru că şi asta e doar o boală. (…) În momentul în care văd că intră în efectivitate măsura luată şi nu mai poate face faţă cu întreţinerea familiei, recurg la măsuri din acestea”, a declarat, vineri seară, Sorin Oprescu, în cadrul primei ediţii a emisiunii Vorbe Grele la Antena 3. Ca şi în urmă cu trei ani şi jumătate, când a debutat emisiunea la Antena 2, Sorin Oprescu a fost primul invitat al lui Victor Ciutacu.

Declaraţia primarului Capitalei a fost făcută în contextul protestului de vineri al poliţiştilor, care au ajuns şi la Cotroceni, după ce preşedintele Traian Băsescu nu a venit să vorbească cu ei în Piaţa Victoriei. Peste 5.000 de poliţişti şi angajaţi din administraţia penitenciarilor au protestat vineri faţă de tăierile salariale şi de concedieri.

„Eu m-am întâlnit cu toată lumea cu care am considerat că este nevoie de comunicare şi de negociere. Mă interesează oraşul ca patrimoniu şi cetăţenii lui, de a nu fi afectaţi de aceste lucruri. Au destule griji petnru a intra într-un conflict din acesta”, a spus Sorin Oprescu.

„Sărăcia e universal valabilă şi să te ferească Dumnezeu de omul care nu mai are ce pierde”, a mai spus Oprescu la emisiunea Vorbe Grele.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.