Oprescu: Sărăcia e universal valabilă. Să te ferească Dumnezeu de omul care nu mai are ce pierde

“Cred că la început oamenii ăştia nu au realizat cum arată un mijloc de furtună financiară. Este aceeaşi mentalitate ca şi la boli, pentru că şi asta e doar o boală. (…) În momentul în care văd că intră în efectivitate măsura luată şi nu mai poate face faţă cu întreţinerea familiei, recurg la măsuri din acestea”, a declarat, vineri seară, Sorin Oprescu, în cadrul primei ediţii a emisiunii Vorbe Grele la Antena 3. Ca şi în urmă cu trei ani şi jumătate, când a debutat emisiunea la Antena 2, Sorin Oprescu a fost primul invitat al lui Victor Ciutacu.

Declaraţia primarului Capitalei a fost făcută în contextul protestului de vineri al poliţiştilor, care au ajuns şi la Cotroceni, după ce preşedintele Traian Băsescu nu a venit să vorbească cu ei în Piaţa Victoriei. Peste 5.000 de poliţişti şi angajaţi din administraţia penitenciarilor au protestat vineri faţă de tăierile salariale şi de concedieri.

“Eu m-am întâlnit cu toată lumea cu care am considerat că este nevoie de comunicare şi de negociere. Mă interesează oraşul ca patrimoniu şi cetăţenii lui, de a nu fi afectaţi de aceste lucruri. Au destule griji petnru a intra într-un conflict din acesta”, a spus Sorin Oprescu.

“Sărăcia e universal valabilă şi să te ferească Dumnezeu de omul care nu mai are ce pierde”, a mai spus Oprescu la emisiunea Vorbe Grele.
NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ