0.5 C
Vaslui
04-feb.-2023

Opt ieșeni, trimiși în judecată pentru trafic de droguri de mare risc

- Advertisement -

Opt indivizi din Iași vor fi nevoiți să dea explicații în instanță, după ce au fost acuzați de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Astfel, anchetatorii i-au trimis în judecată pe Gelu Gheorghe Junică, Mugurel Constantin Mareș, Alexandru Horobeț, Florin Prăjină, Cătălin Cojocaru, Dorel Lupu, Elena Junică și Raluca Georgiana Horobeț (fostă Junică). Scandalul a ieșit la iveală în urma unor percheziții efectuate de oamenii legii în urmă cu câteva luni.

Opt indivizi din Iași vor fi nevoiți să dea explicații în instanță, după ce au fost acuzați de trafic de droguri de mare risc în formă continuată. Așadar, anchetatorii ieșeni i-au trimis ieri în judecată pe Gelu Gheorghe Junică, Mugurel Constantin Mareș, Alexandru Horobeț, Florin Prăjină, Cătălin Cojocaru, Dorel Lupu, Elena Junică și Raluca Georgiana Horobeț (fostă Junică).

Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. Scandalul a ieșit la iveală în urma unor percheziții efectuate de oamenii legii în urmă cu câteva luni…https://www.bzi.ro/opt-ieseni-trimisi-in-judecata-pentru-trafic-de-droguri-de-mare-risc-totul-a-iesit-la-iveala-dupa-perchezitiile-efectuate-la-vila-lui-gelu-junica-galerie-foto-exclusiv-4434791?utm_source=website&utm_campaign=homepage&utm_medium=Local

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.