23.4 C
Vaslui
06-iul.-2022

Oraşul unde locurile de joacă vor fi dezinfectate de patru ori pe săptămână de teama misterioasei hepatite

Autorităţile din municipiul Tecuci, judeţul Galaţi, au decis, de frica hepatitei misterioase, ca toate locurile de joacă să fie dezinfectate de patru ori pe săptămână. Anunţul a fost făcut de primarul oraşului, Lucian Costin.

Primarul municipiului Tecuci, Lucian Costin, a anunţat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că toate locurile de joacă din oraş vor fi dezinfectate, de patru ori pe săptămână: luni, miercuri, vineri şi duminică.

„Mai bine să prevenim, decât să tratăm”, afirmă edilul. Astfel, leagănele, toboganele, balansoarele şi tot mobilierul de la locurile de joacă vor fi dezinfectate de angajaţii Primăriei Tecuci.

„Se pare că, de câteva zile, un nou pericol stă la pândă şi începe să-şi facă prezenţa. Este vorba despre un nou tip de hepatită care afectează copiii. A apărut în Europa, dar câteva cazuri au fost înregistrate şi în România. Drept urmare, am dispus dezinfecţia tuturor locurilor de joacă din oraş, de patru ori pe săptămână; luni, miercuri, vineri şi duminică. Sigur, pe lângă aceste măsuri este nevoie ca şi părinţii să fie atenţi, iar la cel mai mic simptom de hepatită să se adreseze urgent medicului”,  a spus primarul Lucian Costin.

Citeste mai mult: adev.ro/rb5u2u

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here