6.2 C
Vaslui
10-dec.-2022

Orbit de gelozie la 83 de ani: a amenințat cu pistolul un tânăr de 23 de ani. Cine i-a sucit mințile

- Advertisement -

Dragostea nu are vârstă, iar în numele ei unii sunt în stare să ucidă. O confirmă un caz care a avut loc duminică în municipiul Arad, acolo unde un bătrân în vârstă de 83 de ani l-a amenințat cu pistolul pe un tânăr de 23 de ani, motivul fiind legat de gelozia bărbatului în vârstă.

Cei doi ar fi amorezați de o tânără de 30 de ani, pe care bătrânul a primit-o cândva în chirie și de aici toată tevatura care a avut loc în public.

Pentru aplanarea conflictului au fost chemați jandarmii.

„Ajunși la fata locului, jandarmii au constatat că este vorba despre doi bărbați, unul în vârstă de 83 de ani, iar celălalt de 23, între care pornise un conflict pe fondul geloziei pentru o femeie de 30 de ani. Bărbatul de 83 de ani a adresat injurii celui mai tânăr, dar și iubitei acestuia, amenințându-i, chiar pe stradă, cu un pistol pe care îl avea asupra sa, ascuns în haină. În urma verificărilor s-a constatat că pentru o perioadă mai lungă de timp femeia fusese chiriașa bărbatului de 83 de ani.  Jandarmii au confiscat pistolul și încărcătorul, care conținea 5 cartușe, predându-le polițiștilor în vederea continuării cercetărilor”, potrivit jandarmilor din Arad…https://adevarul.ro/stiri-locale/arad/orbit-gelozie-la-83-ani-a-amenintat-cu-pistolul-2219967.html

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.