spot_img
23.4 C
Vaslui
25-iun.-2024
spot_img

Orca Lolita a murit după 50 de ani de captivitate, chiar înainte de a fi eliberată în ocean

- Advertisement -

Lolita, o orcă ţinută în captivitate timp de peste o jumătate de secol, a murit vineri, la Miami Seaquarium, în timp ce îngrijitorii săi se pregăteau să o mute din parcul tematic unde a fost admirată zeci de ani în apele Pacificului, relatează CNN.

„În ultimele două zile, Toki a început să dea semne serioase de disconfort. A primit cele mai bune îngrijiri posibile, dar, în ciuda acestui lucru, a decedat vineri după-amiază din cauza, credem noi, a unei boli de rinichi”, a anunţat Miami Seaquarium, potrivit News.ro. „Toki a fost o sursă de inspiraţie pentru toţi cei care i-au ascultat povestea, în special pentru poporul Lummi (trib amerindian – n.r.), care o considera parte din familie. Oricine a avut privilegiul şi onoarea de a petrece timp cu ea îşi va aminti de frumoasa ei stare de spirit”, transmit cei de la Miami Seaquarium.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/magazin/stil-de-viata/animale/orca-lolita-a-murit-dupa-50-de-ani-de-captivitate-chiar-inainte-de-a-fi-eliberata-in-ocean-2472173

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.