spot_img
15.6 C
Vaslui
04-iun.-2023

Ordin de protecție, încălcat cu repetiție la Dănești

spot_imgspot_img
- Advertisement -
AGRESIV… Bărbatul era obligat să păstreze o distanță minimă de 50 metri față de soția sa și de locuința acesteia, dar a încălcat cu bună știință ordinul de protecție.

BRUTĂ… Un bărbat în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bereasa, comuna Dănești, este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie după ce a încălcat de trei ori ordinul de protecție. Acesta trebuia să păstreze o distanță de cel puțin 50 de metri față de domiciliu și față de soție, însă zilele trecute s-a întors acasă, unde a făcut un scandal monstru.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Vaslui, în data de 22 iunie, polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Vaslui din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au dispus măsura reținerii bărbatului, bănuit că și-ar fi agresat soția și fiica minoră și ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis împotriva sa de către Judecătoria Vaslui.  „Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, la data de 01 aprilie, urmare a agresării soției sale, în vârstă de 49 de ani, față de bărbat a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Ulterior, instanța de judecată a emis un ordin de protecție, pentru o perioadă de 6 luni, prin care bărbatului îi era interzis să se apropie de soție și de domiciliu, la mai puțin de 50 de metri. În ziua de 19 aprilie, bărbatul ar fi încălcat prevederile ordinului de protecție emis de instanța de judecată și ar fi pătruns în curtea locuinței persoanei vătămate. Totodată, în data de 20 iunie, acesta s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate și ar fi agresat-o fizic pe fiica sa minoră, în vârstă de 11 ani. În aceeași zi, în jurul orei 19:00, bărbatul ar fi revenit la domiciliul persoanei vătămate și ar fi provocat scandal. Având în vedere faptul că acesta avea cunoștință despre obligațiile stabilite de instanța de judecată, prin care era obligat să păstreze o distanță minimă de 50 metri față soția sa și locuința acesteia, bărbatul a încălcat cu bună știință ordinul de protecție. La data de 22 iunie, în baza probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru o perioadă de 24 ore, ulterior Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui a dispus față de acesta măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile. Cercetările sunt continuate de către polițiști, în vederea probării întregii activități infracționale a bărbatului” a precizat Bogdan Gheorghiță, reprezentantul IPJ Vaslui.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.