spot_img
15.6 C
Vaslui
04-iun.-2023

Ordine de zi încărcată pentru ședința CL Huși din ianuarie, programată în ultima zi a lunii

spot_imgspot_img
- Advertisement -
LA MUNCĂ… Consilierii locali din Huși vor avea o ședință de CL grea, în ultima zi a lunii, pe ordinea de zi fiind 54 de proiecte de hotărâre.

TREBURI EDILITARE… Ședința ordinară din ianuarie a Consiliului Local Huși va avea loc în ultima zi a lunii, iar ordinea de zi este una destul de consistentă, cu 54 de proiecte de hotărâre. Pe lângă stabilirea salariilor de bază pentru funcționarii publici și ai celor de la instituțiilor din subordine, mai multe proiecte vor viza acordarea de sprijin pentru organizațiile caritabile din oraș, cinci la număr. Se va supune votului și alocarea de fonduri, cum ar fi în cazul cantinei Colegiului Agricol Dimitrie Cantemir Huși, în jur de 42.000 lei sau peste 13.000 de lei, pentru construirea unei platforme betonate pentru selectarea și depozitarea deșeurilor din cimitirul Sfântul Toma. Vor fi, de asemenea, mai multe proiecte care privesc actualizarea de indicatori tehnico-economici la obiective precum Dispensarul din Casa Ralea, Grădința nr. 4 sau pentru Teatrul de Vară pe care aleșii intenționează să îl construiască în zona Recea.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele Știri
Ultimele Știri

5 COMENTARII

  1. D-na Alina Darie, faceti va rog un articol cu nr salariatilor din Primaria Husi si cei de la Asistenta sociala – Husi!
    De ce nu este transparentă? De ce nu vine dl Primar cu datele respective?
    Ne interesează ptr ca sunt platiti din banii nostri!

  2. a propos de investitiile din cimitirul ortodox din Husi: ar trebui sa se interzica (asa cum se procedeaza la romano catolici) coroanele artificiale pe motiv ca nu sunt degradabile si reprezinta mare parte din deseurile din cimitire. Flori naturale si atat! Credeti ca le pasa raposatilor daca li se umplu morimentele de coroane care mai de care mai impresioanante?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.